A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn azt közölte, hogy egyik napról a másikra csaknem 200 követőjétől fosztotta meg a Twitter.

Kovács Zoltán kiakadt azon, hogy 200 követőjétől megfosztotta a Twitter, és ezért még bocsánatot sem kértek tőle

Fotó: MTI

Kovács Zoltán a Facebookon azt írta, az elmúlt napokban nagyon sok hír, elemzés és kommentár jelent meg a techóriások legújabb "hobbijáról", ami semmi másból nem áll, minthogy felfüggesszék vagy letiltsák a nekik nem tetsző – általában konzervatív, jobboldali – hangokat.

A Twittertől hivatalos bocsánatkérés vagy válaszlevél azóta sem érkezett – tette hozzá.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Zolikakislány !!! Csak a Twitter átcsoportosította a 200 buzit a száljel józsi ereszcicához. Persze, hogy fáj, hogy ezután nem téged dugnak seggbe a " követőid "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
micsoda tragédia! normális ember az aki ezért hisztizik? na látod zolika..
csak úgy....
az összes felelös (vagy felelötlen) politikust letiltanám a közösségi oldalakról! a TV be pofázzanak,ha van valami fontos közlendö!
kissé felnőttem
hát menetelsz te is tramplitok után, mindenhonnan lemeszelték. közismert ám a kulturált jegyeket nem tartalmazó megnyilvánulásod. kicsit vársz teljességel elvonják az ilyen felületeket. Irodalmi nyelv az nuku kirohanás otrombaság meg dől mint a dézsából. Ezért kár volt Sorosnak 28 millát rád költeni.
namihami
Én viszont tökéletesen megértem a Kopizolit. Képzeljétek el azt a traumát, hogy végre (VÉGRE) akadt 200 olyan fideszhülye, aki ezt a nyalógépet érdemesítette arra, hogy egyáltalán bejelölje. Erre jön az a gonosz libsi-bolsi-komcsi-sorosista-gyurcsányista-karácsonyista-stbista Twitter és egy pillanat alatt megfosztja évtizedek munkájától. Képesek vagytok átélni ezt az emberi traumát? A teljes eddigi erőfeszítése vált semmivé egyetlen pillanat alatt.
Most kezdheti előlről és folytathat 30 évnyi harcot a Gazdája se..e vonalában, hogy újra feltornássza magát a 200 rajongóig.
Szóval, érthető az elkeseredés.
Giovanni Alba
@csak úgy...: Támogatom! Remek ötlet, kifelé a közösségi médiából a hivatásos politikusokkal. Lehessen saját oldala az önkormányzatoknak, a civil szervezeteknek (igen, az NGO-knak, mint nem kormányzati szervezeteknek), de ne folytathassanak pártpropagandát. Ha egy önkormányzati képviselő megszólal a városában tapasztalt jó vagy rossz dolgokról, az rendben, ha viszont a pártját fényezi, akkor az legyen zárt csoport, vagy inkább ne is legyen, hozzon létre külön egy portált, de ne szemetelje tele a mindenki által elérhető közösségi teret.
Egy polgármester is emberből van (többnyire), magánemberként jogában áll megnyilvánulni (csúnya szó, majd valaki kijavít), de már Hofi is megmondta, van a munka és van a magánélet. Nem ezekkel a szavakkal, mert ez ekkor került elő, amikor a benzinkutas noszogatta, mondjon már valami vicceset. A humor nagymestere azt kérdezte, miért, ha maga hazamegy, akkor a kredencbe nyomatja a benzint?
Röviden, a FB legyen tiszta, szabad, pártsemleges közösségi tér. Aki politizálni akar, az hozzon létre egy zárt csoportot.
A twittwerről nincs véleményem az nekem még terra incognita, de a Képeskönyvet még értem, van még hagyományos fényképalbumom, de a csiripelés nem az én műfajom.
volvós
Zolikakislány !!! Csak a Twitter átcsoportosította a 200 buzit a száljel józsi ereszcicához. Persze, hogy fáj, hogy ezután nem téged dugnak seggbe a " követőid "
Gazella
@Giovanni Alba: A twitter ugyan úgy müködik mint a faszbuk.
tudode
Valami nem stimmel a FideSS fdijukka!
.
Rájuk jár az ereszcsatorna a Szájerrel, a felcsúti nemzetvezetővel felfüggesztve, Deutsch Tompikával, aki
.
----- Deutsch Tamás lemondott alelnöki tisztségéről
.
Mi ebből a tanulság! Egyes bennszülötteknél elmegy a lepcses etetőjük, de nem mindenütt, ahol kezdik kiismerni a csipet csapatot,az ország szégyenére!
nepszava.hu/3105610_deutsch-tamas-lemondott-alelnoki-tisztsegerol
.
csipetke
Biztos,hogy a twitter a hunyó?Nem lehet,hogy a 200 fazonnak egyszerűen elegük lett a szőrmókból?
kereső
@tudode: "lemondott"- miután az EPP dec.16-án megfosztotta ettől a tisztségétől IS!!
csak úgy....
@Giovanni Alba: köszönöm! akkor remélem,hogy azt az ötletemet is támogatod,hogy ne lehessen senki a világon miniszterelnök,kormányfö,elnök vagy miniszter egy kemény és független psychiatriai vizsgálat nélkül!
simmering73
Ezek az idióta politikusok mind a fészbukon meg a twitteren élik ki a ferde hajlamaikat?
gina
Ez a börtöntöltelék kinézetü. még panaszkodik??? olyan mint egy cirkuszi kikiáltó. undoritó egy pasi.de csak körbe kell nézni a fidesz banda tagja között. mind olyan mint a feltámad halottak Mikel Jackson videójából - azok még szebbek és intelligensek voltak ehhez a patkány fidesz rohadó bandához !!!
csak úgy....
@simmering73: ott nem lehet öket tojással dobálni a népharagot meg símán törli vagy letiltja! ez aztán a fideszes demokrácia!
sokanvagyunk
Kommunikálni tudni kell... - Deutsch lemondott, nála meg valószínűbb, a követői törölték magukat.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te már évek óta agyilag blokkolva vagy ...
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma 12:32 Természetesen ebben is támogatlak. Autóvezetéshez mindenféle vizsgák kellenek, egy ország kormányzását meg rábízzuk akárkire, akinek van karizmája, rábeszélőképessége, és fel tudja ismerni, mi az, amit a nép többsége (vagy harcos kisebbsége) hallani akar. Van az a régi bölcsesség, hogy aki hatalomra vágyik, sőt, hatalomra tör, azt nem szabad a hatalomnak még csak a közelébe se engedni. Maximum csak egyszer lehessen újraválasztani. A parlament meghatározhatja a képviselők tiszteletdíját, de csakis a következő ciklusra, a parlament megalakulása után másfél, két évvel. Tehát úgy döntenek a pénzről, hogy abból ők még nem részesülnek, legfeljebb ha bekerülnek az új parlamentbe, és azért kell az időkorlát, hogy még ne lehessen biztosan tudni, bekerülnek-e egyáltalán.
Írunk egy használható alaptörvényt? Én hozom a laptopot, te megmondod, melyik vonattal menjünk Brüsszelbe. :-)
De úgy kell kezdődnie, hogy az ég kék, a fű zöld, a politikusok hazudnak.
csak úgy....
@Giovanni Alba: schaiße..! akkor mi lesz az államilag dotált stadionokkal és a sok tehetségtelen de jól fizetett kölökkel és a focialista migráncsokkal?
Giovanni Alba
@csak úgy...: Sajnos nem tudom minden kérdésedre a választ, de megpróbálkoznék a fidesz mantrával (első körben) mindenki menjen haza. Stadion csak ott maradjon, ahol a város fenntartja, a csapatok éljenek meg a szponzorokból (állami vállalat kitiltva) és a fejkvótából. Átgondolnám a kötelező állami kiadásokat. Az tarthatatlan, hogy több megy versenysportra mint az egészségügyre, oktatásra. Nem adnék plusz pénzt az egyházi fenntartású iskoláknak, csak annyit, mint az államiak fejkvótája. Ha többet akarnak ráfordítani, akkor oldják meg. Nem szegényügyi tanácsadó kell, hanem népjóléti minisztérium. A mindenféle megbízottak munkájukat társadalmi megbízásból végeznék, juttatás nem járna. Nem lenne tárca nélküli miniszter, egy miniszternek három államtitkára lehetne. A beosztás felelősséggel járna, elszámoltathatóság, alkalmatlanság esetén felmentés, visszahívás, károkozás esetén kártérítés. A törvények törvények lennének, beterjesztés előtt bizottsági vita, beterjesztés után, szavazás előtt nyílt vita. Szavazás csak a kétes pontok tisztázása után, elfogadom, vagy nem fogadom el. A képviselő a választópolgárokat képviseli, és nem kötheti az úgynevezett pártfegyelem.
Minden képviselő felelős a szavazatáért, ha mellényomott, akkor mellényomott, máskor ne igyon annyit. A parlament munkahely, az italárusítás és fogyasztás tilos. Szünetekben random, diszkrét szonda. Aki egy közvetlen kérdésre bohóckodással, poénkodással felel, annak ezt a "válaszát" törölni kell, a frakciójának retorziót kell alkalmaznia.
A többi már jönne magától. A stadionok lelátójára napelemek, ha lenne egy jó koncert, megfelelne árnyékvetőnek.
csak úgy....
@Giovanni Alba: a végén még kiderül,hogy orbán a magyarok nyilai meg mi a franc,eselleg túlkombinálta magát ? a végén még kiderül,hogy a fidesz nem is demokratikus? remélem lesz pelenka shikarin és a haverjain...
Lepényleső
Nem lehet,hogy azért hagyták el eddigi követői is mert megtudták hogy a CEU-n is tanult?
csak úgy....
@Lepényleső: ha csak abból kifolyólag..:) zoli egy tipikus nosty fiú eset a tóth marival..
ómió
A Twitter? Ha nem saját Biden efftársáról lenne szó, az ott még az elnökséget is átvenné!
teuton57
Faszfejü Zolika, azt hittem, tudsz angolul! A Twitter, FB es a többi Social Media elöre közölte, hogy felülvizsgaljak a felhasznalokat es a kamuregeseket törlik. Ennyi! Egyebkent pedig csak annyi, hogy magancegek es azt törölnek, akit akarnak, meg sem kell indokoljak miert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.