Annak az OGYÉI-nek kell szigorúan szakmai szempontok alapján engedélyeznie a kínai vakcinát, amelyiket Kásler bő 2 éve lefejezett, és volt fidelitaszost, századvégest és ügyvédet delegált oda komisszárnak. 

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A fideSS folytattja a magyarok nepirtasat immar gozerovel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan már kit érdekel, a lényeg a Szájjártató ezen is zsírosra keresse magát !
Egyébként jó lesz az ellenzéki városokban! =))
Yoda69
A fideSS folytattja a magyarok nepirtasat immar gozerovel.
verőce21
Majd valószínűleg le fog égni ez a vakcinaraktár, azzal együtt, ahol a porosodó lélegeztetőgépeket is tárolják...
silber13
@verőce21:mindegy hogy leég vagy sem, a suska már jó helyen van,, ezek meg xarnak a világra és a népre,
csipetke
Ugyanaz a fejetlen kapkodás megy,mint a lélegeztetőgépekkel volt.Valamelyik fidesz-közeli rohadtnagyot kaszált rajta,most meg osztogatják fűnek-fának,és töredék-áron kínálják.A vakcinával más a helyzet,ki az az idióta,aki ezzel fogja beoltatni magát?Rájuk fog rohadni az összes.De ez jellemző orbánra:-ez az agyatlan kapkodás,és a "majd én megmutatom" stílus
Yoda69
@csipetke: Nem kapkodas ez, hanem tudatos nepirtas. El nem hiszem, hogy ez a geci ne latna be, hogy a kinai vakcina lutri. Persze nem a sajat eletet kockaztatja ez a gennylada, hanem az idoseket.
verőce21
@silber13: Pontosan azért égne le a raktár - ha nem értetted volna meg azzal a magasiq-jú zenészeszeddel -, mert a pénz úgy még biztosabb helyen lesz... :)
silber13
@verőce21: Ne gúnyolódj, megértettem.A zrnész eszem meg sokal különb mint másoknak.
verőce21
@silber13: Mondd ezt el @csak húgy: -nak is! Vesszetek össze rajta, kinek különb...
namihami
Az OGyÉI-t is sikerült a Vezér alá irányítani. És ebben az esetben vajon miért van az embereknek komoly fenntartása a Fidesz/Orbán/ által kézivezérelt OGyÉI /Orbán kinevezettjei/ által engedélyezett vakcina iránt? Mi oka lehet annak, hogy a Fidesz /Orbán/ megint talált egy olyan beszerzési forrást, amiből ellenőrizhetetlenül veheti ki a pénzt, de az EU az istennek nem akarja elismerni az új pénzforrásukat? Nem tolong a nép a kínai oltóanyaggal való oltásért? Vajon ennek mi oka lehet? Vsak nem az, hogy egyetlen felhasználó se igazolta vissza se a kínai, se az orosz vakcina hatásosságát. De a magyar nép itt is jó lesz tesztalanynak. És a kínai és orosz haverok majd módosítanak rajta, ha előjönnek a végeredmények.
Hogy addigra a beoltottak 50-60%-a ""nyugdíjat fog spórolni az államnak""? Az még jó is lesz. És a cél szentesíti az eszközt.
jesz
...a braziloknál sem volt hatásos...?

Hát persze...egy virológus szerint a brazil őserdőkben élő milliónyi denevér testében olyan vírusok élősködnek, amelyek még veszélyesebbek a mostani, már ismert, embereket betegítő vírusoktól... A denevérek immunisak ezekre, de az emberekre életveszélyesek...példa erre a Tokiói reptérre braziliából érkező, már beteg japán család... Ők egy új, ismeretlen vírust hoztak..

A denevérek köszönik jól vannak...a japánok viszont teljes pánikban
solidedge
A kormányt nem érdekli, hogy hatásos a vakcina vagy nem. A lényeg, hogy harsogni tudják mennyi embert be tudtak oltani annak ellenére, hogy a gyűlölt EU keresztbe tett Magyarországnak.
csak úgy....
@solidedge: a soros + a háttérhatalom ,ezekre mindíg van vevö!
ha orbánnak piramis köne, a sok szeleburdinak föl sem tünne..
Nessy
@Szeparepa2: Figyelj! Szeretnénk páran értelmes vitát, beszélgetést folytatni. A minősíthetetlen stílusodat a HÍR tv- nézése közben szerezted?
Lepényleső
A haszontalan de méregdrága lélegeztető gépek mellé elfér az a fránya vakcina hasonló paraméterekkel?
(S milyen véletlen,hogy ezek szállítására már tavaly vettek egy bazi nagy repülőgépet,- amin adott esetben
családostól bárki elmenekülhet,meg sem említve azt az egyet?)
Qqberci
Lehet, hogy nem hatásos, node a tákolmányos költség...
Yoda69
Egy kis matek:
A kinai vakcia 135 dollar, mig a Pfizer vakcina 30 dollar. Erthetetlen a kinai miert ilyen draga, hiszen egy elavult technologiaval eloallitott alacsony hatasfoku szerrol van szo. Gyanus nekem hogy mar eleve tul van arazva.
orbanek ebbol akarnak venni 2 millio darabot. Az 270 millio dollar, ami kb.80 milliard forint.
Ez egyertelmuen mutatja hogy orbanek kegyetlen nagyot akarnak keresni a kinai vakcinan, es nem is erdekli oket, hogy ez hatasos vagy sem. Az se, ha majd megy a raktarba a lelegezteto gepek melle, hiszen eddig 1% az aki beadatna maganak a kinai szert. Az mindossze 100 ezer ember.
Ez mar tultesz a hutlen kezelesen is. Ez nemzet es hazaarulas, a nyugdijasok tudatos kivegzese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.