A helyzet komolyabb annál, minthogy politikusokra lehetne bízni a megoldást. Hiába hazudják, hogy a szakemberekre támaszkodnak, a napnál is világosabb, hogy csak azoknak a szakembereknek a véleményére hallgatnak, akik azt mondják, amit ők hallani szeretnének. Hogy ami keletről jön, jó, ami nyugatról, az gyanús.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
" Mi már akkor is Magyarországnak drukkoltunk, amikor az akkor még fiatal, liberális és istentagadó Orbán Viktor arról beszélt, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét." Hogy ez ne fordulhasson elő, most kinyírja őket a kínai löttyel.
Peller Anikó
"Oda a bizalom, különösen, amióta kiderült, hogy Orbán Viktor a hatvanon felüli idős embereknek szánja a Kínából érkező oltóanyagot. Azt a vakcinát, amelyet az Európai Unióban meg sem próbáltak engedélyeztetni, és amellyel Kínában éppen a hatvan évnél idősebb embereket nem oltották be.

Itt nemcsak az oltásról van szó, hanem minden másról. A kormányzati szintre emelt, kommunikációnak kinevezett kamuzásról, legyen szó a Magyar Tudományos Akadémiáról, a CEU-ról, vagy, mint legutóbb, a színművészeti egyetem megszállásáról és megsemmisítéséről. Ez a hazugságcunami vetül rá a mostani oltásra, ezért nem hisznek az emberek még abban sem, amiben esetleg hihetnének."

Nem sok ilyen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.