EHY IGAZI KIS MATYAR ABSZURD!!! A kormány úgy döntött, hogy a központi maradványelszámolási alapból átcsoportosít közel 110 milliárd forintot a gazdaságvédelmi alapba - derül ki a szerda esti Magyar Közlönyből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kis matyar abszurd

Na jó nem is annyira kicsi és szinte megszokott parasztvakítás

Ahogy egykor a kit éltem még túl az ojságban, úgy most a Magyar Közlöny szokásos hírei: mennyit és milyen ürüggyel loptak már megint el az adónkból. A tegnapi számból az derült ki, hogy újabb közel 110 milliárd forintot tettek az un. gazdaságvédelmi alapba, s ezt – ahogy szokták - a koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatásként fogják elkölteni. Azaz lenyúlják. Ahogy az lenni szokott. De van itten kérem egy igencsak érdekes momentum is.
A határozat úgy fogalmaz, hogy ez átcsoportosítás. Méghozzá – most fijjej Wazze -: a központi maradványelszámolási alapból!!!
Maradvány? Hol? Mibúl? Több (sőt ez már tényleg sok) ezer milliárddal lépték túl a hiányt (a volumen jól kvadrál a NER-oligarchák vagyonosodásával) és még van maradék???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.