A funkciót már több mint egy hónapja jelentette be a cég, de csak mostanra vált elérhetővé szélesebb körben minden felhasználó számára, asztali böngészőkben és mobilokon egyaránt írja a 24.hu.

Apró, ám annál fontosabb fejlesztéssel rukkolt elő a YouTube, elérhetővé váltak a kimondottan hashtagek számára kialakított gyűjtőoldalak. A videómegosztón ugyan eddig is voltak címkék, de a velük való keresés nem volt egyértelmű: ha egy videó alatti hashtagre kattintottunk, vagy célzottan kerestünk, egyszerűen pár további, relevánsnak tűnő találatot kaptunk, látszólag bármiféle rendezettség nélkül.

Ez vált most átláthatóbbá a dedikált hashtages gyűjtőoldalakkal, ahol egy fejlettebb algoritmus listázza a további, adott címkével ellátott videókat, ehhez a kapott értékeléseket és megtekintéseket is figyelembe veszi. A fejlesztők szerint ezáltal a netezők könnyebben fedezhetnek fel számukra érdekes tartalmakat adott témával kapcsolatban. Mostantól, ha egy hashtagre kattintunk a YouTube-on, rögtön a címke gyűjtőfelületen találjuk magunkat, ahol további tartalmakat böngészhetünk több ezer csatornáról. A legjobbnak ítélt tartalmakat az algoritmus láthatóbb helyre válogatja.

Kép:Pixabay
Forrás:24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.