AZ MAGYAR JOGÁLLAMISÁG DICSŐSÉGÉRŰL! =)) Erdő Péterék megkérték a rendőrfőkapitányt: „akadályozza meg”, hogy a molesztált férfi „megzavarjon” szentmiséket. Úgy alakult, hogy az illető az augusztus 20-ai ceremónia egészét bezárva töltötte.

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Úgy nézem, nem sokat változott a helyzet az elmúlt évszázadokhoz képest.
RonaGyuri
„Sőt”, csak a lényeget

az igazság abban leledzik, mégha elszólásnak tűnik is

„A katolikus papok több tízezer molesztálási ügye között egy olyat sem találtam, amikor egy püspök és egy érseki helynök tett jogi lépéseket – egy áldozat ellen.” kezdi a beszámolóját a szerző, majd elmeséli, hogy ez persze nem kicsiny hazánkra a magyar nem-köztársaságra áll, mert ez Orbánia.
Nálunk megtörtént a katolikus klérus kérésére megelőzés jelleggel (mint a régi időkben mikor a megtért barát Sztyopa apósa szokta a Ottiliáékat ünnepek előtt) letartóztatták az elismert áldozatukat.
A megelőző intézkedést kiváltó feljelentésben olvasható:
„A magyar katolikus egyház vezetőinek viszont továbbra is szembe kellett nézni azzal, hogy … megjelenik a Bazilikánál, a külföldi notabilitások és a köztársasági elnök, sőt a miniszterelnök közelében”!!! =))
Bocs, de a májam nem engedi nem megjegyezni: Mint ismert Őfenesége nem bújik semmiféle szoknya mögé:
„Orbán nem bújik a felesége szoknyája mögé”
illetve
„Nem én szoktam, más férfiak szoknyája mögé bújni” (na jó ez még a brüsszeli ereszcsatornázás előtt volt)
justhpeter
Ennyit a magyar katolikus egyház vezetőiről. Maradok pogány.
kereső
Megzavart bármiféle egyházi rendezvényt? Nem? Csak feltételezték, hogy megzavarhatja? és erre a rendőrség letartóztat- mer az egyház aztat mondta, hogy talán, megzavarhatja???
Az egyház mitt tett a molesztáló pappal? Nem csak ezzel az eggyel, hanem a többivel isÍ? Semmit? És a rendőrség? Semmit? Semmit. Na elmentek ti a jó büdös.*********ba
namihami
Tehát:: attól, hogy állam és egyház ugyan szét van választva (hiszen a Fidesz azt mondja), de a klérus ettől függetlenül utasíthatja az állam egyik erőszakszervezetét. 2022 után a katonaság is egyházi irányítás alá kerül?
Nessy
Még örülhet A. hogy nem égették meg nyilvánosan a Kossuth téren, mint eretneket!
Tessen megtanulni, hogy a templomban civilként a szószékről a hívekhez szólni, csak fideszes politikusoknak engedélyezett. Más még a templom közelébe sem mehet, ha "megsértette" a papi méltóságok mimóza lelkét! Jól eladta magát a klérus, nem kevés Júdás pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.