MEGLEHETŐSEN DURVA PROPAGANDA!!! Siralmas anyagi helyzetben vannak Magyarországon a kiskereskedelemben dolgozók, sokszor elemi igényeikre sem futja a fizetésükből, nem beszélve a komolyabb dolgokról.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A 2021-es béremelés után az áruházlánc üzleteiben 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére legalább bruttó 335 700 forint, míg az elérhető legmagasabb bér bruttó 465 100 forint.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs
Meglehetősen durva propaganda

napi.hu: „Auchan, Penny, Spar, Tesco: az alkalmazottak súlyos gondokról vallottak”

Most, hogy Lézer Jankó beindította a kampányát az kiskereskedelmi multik ellen külön pikantériája van a portál cikkének:
„Siralmas anyagi helyzetben vannak Magyarországon a kiskereskedelemben dolgozók, sokszor elemi igényeikre sem futja a fizetésükből, nem beszélve a komolyabb dolgokról.” – írja hozzátéve: „az erről nyilatkozók mindegyike az Auchan, Penny, Spar, Tesco - valamelyikében dolgozik”!
Kár hogy arra nem futotta, hogy hozzátegyék: „A 2021-es béremelés után az áruházlánc üzleteiben 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére legalább bruttó 335 700 forint, míg az elérhető legmagasabb bér bruttó 465 100 forint. ”!!! =))
RonaGyuri
@Peller Anikó: nem, de a rinya azért túlzás, és nézd meg a magyar boltokét!
RonaGyuri
@Peller Anikó: ja és mégegy:
pedagógusok mester diplomával 203-al kezdenek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.