Alakul ez a mi kis káoszunk, kifejezetten alakul, most már teljes a fejetlenség, amiből sok és érdekes következtetést lehet levonni, de azt már a legelején kijelenthetjük, hogy már most, két nappal a lezárás csütörtöki bejelentése után megállapíthatatlan, mi lehetett a kormány eredeti terve. Az is…

(Forrás: forgokinpad.blog.hu, RonaGyuri által)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez nem kormányzati kapkodás, ez maga az orbáni kormányzás.A küldetéstudatos gazember, aki Szt.István nyomdokai ba lépve új államalapitóként akar bekerülni a magyar nép történelmébe.Amig Szt István vérrel, vassal, könnyekkel érte el az Európához tartozást, ez a sátánfajzat szómágiával éri el az ellenkezőjét. Szómágiával "kormányoz"- hiszen a hivek csak azt nézik amit mond, nem azt amit csinál:hiszen ő maga jelentette ki anno, hogy " a fideSS/orbán készen áll a kormányzásra. Készen állt: a társadalombiztositás felszámolására, az Alkotmány megpuccsolására, az oktatás a tudományos élet, a kultúra rombolására, az állami egéészségügy felszámolására- mindeközben az ország javainak, a megtermelt jövedelem eltulajdonitására, saját maga és Co. részére- hogy a politikai hatalom után a gazdasági is az ő kezében legyen.
A "haza nem lehet ellenzékben" projekt beérett. Magyarország 2021-ben, már egy új állam- amely nem Európához akar tartozni, hanem a keleti despoták, diktátorok kompániájához. A "szabadság szerető" magyar nép meg önként hajtja ebbe az igába a fejét- nem tudd ellenállni a szómágiának, a lassan fövő béka szerepét bevállalva.
Most, amikor tényleges "helyzet" van, a szómágia csődöt mond-látszik igazán, hogy a király meztelen. Ez a senkiházi csak rombolni tud, és a saját kizárólagos hatalmát épiteni. Remélem, nagyon remélem, hogy ebbe most bele törik a bicskája- hiszen a dilettantizmusának köszönhetően tizezrek halála szárad a sátáni lelkén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: !!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Shikari
@silber13: Csak nevess! :)))))))))))))))
silber13
@Shikari: Hihihi!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
@Shikari: Az neked udvarlás,ha " hugyosvödörnek ' hívlak ? Miért vagy te ilyen idióta ?? Meséld már el...
Shikari
@Clavigo: Hát ha ilyen a beteg libsi agyad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.