A DOLOG NEM IS KICSIT SÁNTÍT! =)) Szalay-Bobrovniczky Vince ittas állapotban, négy gyerekével a kocsiban karambolozott Ausztriában, az ügyet viszont eltussolták. Most kiderült, mekkora kárt okozott a befolyásos diplomata.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog nem is kicsit, de sántít

újabb részletek a derék bécsi nagyköveteink portfoliójából

Sohasem volt unalmas az aktuális bécsi nagyköveteink élete. legalább is a helyi sajtó beszámolói – gyakran nem csak a bulvár – alapján ezt egyértelműen állíthatjuk. Itthon a napokban derült fény arra, hogy még 2013-ban Szalay-Bobrovniczky Vince ittas állapotban, négy gyerekével a kocsiban karambolozott Ausztriában.
A dolog most újabb áramlatot vett, mikor a külgarázdáink kinyilatkozták, hogy: „40 679 eurót (hozzávetőleg 14,9 millió forint) fizetett ki a biztosító Szalay-Bobrovniczky Vince bécsi magyar nagykövet 2013-ban, ittasan okozott autóbalesetét követő károk ellentételezésére, a magyar államnak nem volt fizetési kötelezettsége”!
Érdekes lenne tudni, hogy melyik biztosító volt ilyen gáláns és az illetékes biztosító vezetése is tud-e róla? Mint közismert az ittas vezetés esetén a törvény lehetőséget ad biztosítónak – ezek legtöbbjénél ezt a szabályzat kötelezővé is teszi - a kár behajtására. A dolog hihetőségét erőtelkesen rontja a hír azon része, hogy „az eset után nem változott a biztosítás díja sem”! =))
verőce21
Ez a hír egy kacsa...
Még az is kiérthető belőle, Szalay-Bobrovniczky Vince bécsi magyar nagykövet fizetett a biztosítónak 2013-ban "közel 15 MFt-ot"...
Eladott Ország
És még a kárt is a magyar adófizetők állják. Így mulat egy a magyar úr, az adófizetők kontójára és még a jogsi is marad, utóvizsga sincs, sittre sem kerül.
Lepényleső
...s ez csak egy újabb fricska az igazság,és a hasonló cipőben járók orrára?
simmering73
Így teljes a fidesz paletta: drogosok, alkoholisták, pedofilok, buzik, kurvapecérek, tolvajok, haramiák hordája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.