Optikai kábelszakadás miatt Budapest egyes részein, valamint az északkeleti országrészben a DIGI előfizetők szolgáltatás-kimaradást észlelhetnek – írta a közösségi oldalán a DIGI.

Összeomlott a DIGI, rengeteg helyen leállt a net – Ez volt az ok

Fotó: Pixabay

"Optikai kábel szakadás miatt Budapest egyes részein, valamint az északkeleti országrészben a DIGI előfizetők szolgáltatás-kimaradást észlelhetnek. A probléma elhárításán kollégáink jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak, a szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz!"

- írták a Facebookon.

A kommentekből kiderült, hogy Dabason, Csepelen, valamint a 17., 18. és a 9. kerületben is leállt a szolgáltatás. Az ügyfélszolgálatot kedd délután nem lehetett elérni, a cég azt ígérte, hogy hamarosan helyreáll a szolgáltatás, dolgoznak a hiba elhárításán.

Forrás: 444.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Szigetszentmiklóson 3 hónapja nem tudják bevezetni egy lakótelepi lakába az internetet. /jelzem az összes tetves szolgáltató/ már 5 helyről rendeltem meg, de csak faszkodnak 21 század ezek a parasztok leragadtak a 20-dikban jó esetben
Havanagi
Elég gyakori a leállás,2 napja is volt egy országos.A digit nem lehet elérni,ilyenkor ezt a kényelmes megoldást választják.Jászai Gülü Mészáros strómanja ezt is bekebelezi,a maradék tv csatornákat akkor zárja el,amikor akarja.Igy lesz ez majd 2022-ben a választásokkor is.Nix info! Most zajlik a II.Trianon,csak nem területekben.A birkák hallgatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.