Hamisan állítja százezrekről, hogy védettek, tömegeket téve ki fertőzésveszélynek. Nem szerepel rajta sem az, hogy mit kapott az ember, de még az sem, hogy állítólag mi ellen vagy védett, és az sem, hogy megkaptad-e egyáltalán a másodikat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez tényleg a szokásos orbán-i találékonyság újabb terméke! =))
csipetke
Ápr.28.-án fogom kapni a második oltást,ehhez képest tegnap jött postán a kártya. Az,hogy az egész járványkezelés egy óriási kupleráj,azt eddig is tudtuk,de ha megnézzük kikből áll a kormány,nem kell csodálkozni. Talán hiába is lennének szavahihető szakemberek,orbán hallgat valakire is?A virológusok azt mondják,5-7 millió oltott ember kellene a nyájimmunitáshoz,de orbán eldöntötte,hogy két és félmillió,ami jó esetben is csak 1 millió,mert másfél millióan még nem kapták meg a második oltást. A világon nincs még egy ilyen felelőtlen miniszterelnök,aki egy egész ország életével játszik.Közben folyamatosan szapulják az EU-t,(bár már annyi vakcina van,hogy még tán a macskáknak is jut,csak ugye az uniós vakcinán nem tudnak nyerészkedni), szidják az ellenzéket,szajkózzák,hogy oltásellenesek,pedig ezt már nyilván mindenki tudja,hogy nettó hazugság. Ha orbán csak a saját,vagy a pereputtya életével orosz rulettezne,azt ki nem sz@rja le,de hogy ennyi emberével,ezzel a felelőtlen nyitással,ez már bűn.
simmering73
Nem is arról szól, hogy igazoljon valamit is. Valaki(k) már megint nagyot kaszál(tak) belőle.
levarosbukta
@Shikari: Igazad van! Élükön a csüngőhasú nagyvezír és bandája!
nezelodo
Sajnos abban van valami, hogy az oltás hamis biztonságérzetet sugall, főleg addig, amíg nem alakul ki a védettség, és addig is amig nem kapjuk meg a második oltást. Arról nem is beszélve, hogy a beoltott valószínűleg kisebb gyötrődéssel vészeli át a fertőzést, de ugyanúgy tovább adhatja. Változatlanul be kellene tartanunk a távolságtartás, és az érintkezést kerülő szabályokat, még akkor is , ha az ország "elsőszámú járványügyi szakembere" sorozatosan rendel el bődületesen szakmaiatlan marhaságokat, és senki nem mer neki szólni, hogy "Ácsi!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.