Svédországban akut spermahiány alakult ki a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó intézetekben, mivel a koronavírus-járvány idején a potenciális donorok elkerülik a kórházakat, ami az egészségügyi rendszer nagy részében leállította az inszeminációkat, és évekkel meghosszabbította a várakozási időt - írja a Reuters.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez az egy amiben valóban sokkal „jobban” állunk

a különféle mutatókkal számháború folyik a járvány kapcsán; magukkal az alapadatokkal is folyik a manipuláció, de a hatások és következmények vonatkozásában egyenesen tombol

Persze nem csak az igaz, hogy ártunk és qurmányunk most is itt is hazudik, de fennáll a gyanú, hogy sok mindent nem is tudnak. Nem mintha ez őket olyan nagyon zavarná, még a nyilvánvaló tényeket is le szokták tagadni. De minimum az mindig megáll, hogy előszeretettel válogatnak az adatok között
No, de hagyjuk maradjunk a hírnél.
„Elfogy a sperma. Soha nem volt még ilyen kevés donorunk, mint az elmúlt évben" - mondta Ann Thurin Kjellberg, a göteborgi egyetemi kórház reprodukciós osztályának vezetője a Reutersnek”.
Az ügynökség tegnapi „Sweden faces sperm deficit as pandemic keeps donors away from clinics” cikke a járvány egy újabb sajnálatos következményére hívja fel a figyelmet.
Meg kell jegyezzem, hogy ebben is jobbak vagyunk a svédeknél. Legalább is deficit nincs – ha mástól nem Simicskától tudjuk -, ami a donorokat illeti azzal más lehet a helyzet, mert Orbán & Co. esetében az adás, adományozás nem értelmezhető, ők elvenni szoktak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.