Inkább Palkovics Lászlóra bízzák a feladatot. Péntek este a kormány úgy módosította Fürjes Balázs kormánybiztosi kinevezését, hogy kikerült a portfóliójából a Budapest Diákváros projekt és a Fudan Egyetem építésének koordinálása. Az erről szóló kormányrendelet szerint ezt a feladatot hétfőtől már Palkovics László miniszter látja el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez a csavar már tényleg váratlanra sikeredett

karmenitológus legyen a talpán, aki kiigazodik

A ferencvárosi Duna-part, a Déli Városkapu, a kínai Fudan Egyetem, a Budapest Diákváros csak a legújabb címszavai a környék meséinek. De ide sorolhatók, sőt sorolandók az olimpiai és az atlétikai VB manipulációk is. Mindezekhez egy név feltétlenül kapcsolódik: Fürjes Balázs – a jelenlegi titulusa szerint - a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. Eddig!
A Magyar Közlöny 2021. évi 64. számában közétett rendelet szerint a kormány úgy módosította Fürjes Balázs kormánybiztosi kinevezését, hogy kikerült a portfóliójából a Budapest Diákváros projekt és a Fudan Egyetem építésének koordinálása.
A feladatot átadták: a Budapest Diákváros, valamint a Fudan Hungary Egyetem megvalósítását Palkovics László - az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője - kormánybiztosként irányítja
Néro
Elvette. Már Fürjest is meglopják ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.