Jelent nemzetbiztonsági kockázatot a kínai elitegyetem, a Fudan letelepedése Budapesten, de nem valószínű, hogy kémfészek lesz. Az igazi kockázatot az jelenti, hogy a magyar állam úgy adósodik el a beruházás miatt, hogy kínaiak építik saját maguknak az épületet egy hatalmas hitelből - derült ki Dunay Pál külügyi szakértő, a George C. Marshall európai biztonságpolitikai központ professzorának a Klubrádió online-nak adott interjújából.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Veszek fel hitelt és felépítem belőle a szomszéd házát. Ha ez számomra nem egy Siker , Siker és Siker akkor semmi nem az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez a rablómese, a megideologizált fideszes nemzeti érdek tizenegy éve, miközben az orbánizmus bizonyíthatóan ott tart, hogy a magyar adófizetők pénzén szolgálja Kína és a Kínai Kommunista Párt érdekeit. Már a párt elitegyetemének felhúzására is többet képesek költeni, mint a magyar felsőoktatásra, de legalább el is adósítják a magyarokat Kína irányába. Ezek után leszögezhetjük: ugyan még nem kötelező a mozikban a fideszt és Orbánt dicsőítő propagandafilmeket vetíteni, és a vetítéseken részt venni sem kötelező, ez ne tévesszen meg senkit. Amilyen ütemben ezek Kelet felé száguldanak, még az is lehet, hogy megérjük. Taps a NER elvtársaknak:
uploads.disquscdn.com/images/6f54e6631f2ca18c1affbf264fda99852a8a42d3ffca47f4b8042d53e2677923.gif?w=600&h=270
ómió
Szóval, nem valószínű, hogy kémfészek lesz. Na, efftársi média, itt a feladat: azzá kell felfújni!
namihami
Azért én azt a kémközpontot se vetném el teljesen. Inkább az egyetem lesz a bónusz...
sgl
Én már csak azt kérdezem: nem jut eszébe egytelen ellenzékinek, - ha már a maffiózók elfelejtették,- megkérdezni: MIRE ESKÜDTEK FEL?
... A Parlamentben felszólaláskor felolvasni az eskü szövegét. - köcsög bajszostahó nem fogja lecsapni az eskü szövegét,- és rákérdezni a benne lévőkre: erre esküdtek nem hogy lopjan, csaljanak, hazudjank!!
Az ország és állampolgárai szolgálatára esküdtek, nem a meglopásukra és hülyének nézésére!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.