Sok otthon lélegezhet fel, mert már szabályozott szellőzési rendszer kialakítására, korszerűsítésére is igényelhető otthonfelújítási támogatás az április 21-én életbe lépett 183/2021. számú kormányrendelet alapján. A szabályozott szellőzési rendszerekre az egyre jobban szigetelő nyílászárók miatt van szükség. A szinte tökéletes légzárású, hőszigetelt, korszerű nyílászárókon, nemcsak hideg nem jut be az otthonokba, hanem friss levegő sem.

Feltöltő: Ingatlan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szellőztető rendszerek központi eleme a hővisszanyerő, más szóval rekuperátor. Az eszközön keresztül megy a lakás, családi ház, iroda összes szellőző levegője, ami egy családi ház esetén kb. óránként 150-300 m3/h levegőt jelent. Azaz ez nem új elem, hanem az egész egy szerves részét képezi, egyébként a penészgombák elszaporodnak. Nem kell minden héten új elemet kitalálni, az egészet együtt ( komplexen) lehet kezelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.