Kezdjük a lényeggel: a rádió nem játék. Semmiféle sajtótermék nem az, és aki ezt nem tudja, kerülje a nyilvános megszólalásokat, míg meg nem tanulja. Akkor is, ha történetesen magyar miniszterelnök. Különben még az a jó eset, ha csak nevetségessé válik, azon már sok éve túl vagyunk, de magára is…

(Forrás: forgokinpad.blog.hu, RonaGyuri által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez valóban egy igencsak rejtélyes dilemma

Az igazat megvallva ez igazából – kifejezés eredeti értelmében (bár meg kell mondjam Orbániában a kifejezések eredeti/valódi értelme irreleváns) – nem dilemma, hanem polydemma, bár az igaz megvallva nincs tudomásom ilyen kifejezésről a magyar nyelvben

Hosszú sorban lehetne sorolni a találgatásokat, hogy mi is történt valójában pénteken.
Ami biztosan tudható: Őfenesége reggeli szokásos szóhasmenése keretében odavetette, hogy ha már nép annyira felelőtlen – lévén még táblázatot is hamisítottak nekik bizonyítandó a ruszki és kínai elvtársak sokkal jobbak a halódó nyugatnál céllal -, hát legyen gyermeknap nekik. Ha már annyira akarják megkaphatják a szegedi asszonyság-féle vakcinát. No de ő is ösmeri – vagy szóltak neki -, hogy csak egyszer volt Budán kutyavásár, bár az igazsághoz tartozik Kancsi-mancsi szemtanúi még nem nyilatkoztak erről. Nos Budapesten is csak egyszer lehet vakcina lehetőség. Ahogy a mondás tartsa: fél-isten tervez (legalább is bejelent) aztán ahogy lesz úgy lesz. Nos, hogy finom legyek ez nagyon nem úgy sült el, ahogy bejelentés alapján vélni lehetett. Őfenesége önelégült bárgyú vigyorától eltekintve semmi sem jött össze. Túlzás nélkül állíthatjuk: totális káosz!
Azonban az, hogy mire számított, mire számítottak, hogy valójában hogy gondolták ezt az rejtély kezdve attól, hogy egyáltalán gondoltak-e valamit, egészen addig, hogy bele akarták verni a zemberek fejét a bilibe, hogy mi történik akkor, ha felelőtlenül önállóan gondolkodni merészelnek!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy kép ezerszer többet ér minden szónál

Őfenesége újabb célt jelentett be

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-0/p235x350/180982948_10159220978566093_807330122389822189_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Yuoj8y33KfcAX_O-tmQ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=6&oh=809e499b1fe8b8877dbc69bc45538757&oe=60B39707
és a szöveg:
Orbán Viktor 20 órája ·
COVID 2/172. Következő cél: 5 millió beoltott. Regisztráljanak! // The next target: 5 million vaccinations. Register!

No comments! =))
RonaGyuri
Szerencsére immáron kiváló, cselekvőkész és -képes konzervatív politikusaink vannak, akik jó nyomon járnak: Orbán, Varga Judit, Szijjártó Péter, Novák Katalin, Gulyás Gergely, Kovács Zoltán, Kocsis Máté, Dömötör Csaba, és még sorolhatnám.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs máslási hiba:
Egy alapvető aktuális kérdés

két tizedes szám elosztása és vagy egy tizedes szám kétszeresének megállapítása okozott-e problémát

Ártunk és qurmányunk központi napilapja úgy tűnik egy kis késében van, pont egy hónappal. Május elején ünneplik április 1.-ét.
Már az sem piskóta, hogy Fritz Tomátó szombati vezércikke a pénteki hókamókát követően „Méltó választ a káoszt hirdetőkkel szemben” címmel jelent meg. A mondadóm szempontjából érdektelen, de a cikk témája a hamis konzervativizmus!!! =))
S ez méh nem is legnagyobb bon mot. Hiszen arról is értesítettek bennünket, hogy „nálunk az átoltottság 2szerese az EU átlagának”!
Kár hogy ott a képernyő tetején az infografika:
A beoltottak aránya a népesség százalékában
EU27-átlag: 23,63%
Magyarország 40,94%, ráadásul ez még a legrosszabbnak feltüntetett Írország 21,5%-ra sem igaz!
Az az igazság, hogy én csak a címe miatt vetem elő Fritz cikkét pedig sokkal többet ér. Az emberi pofátlanság olyan szintje, ami még Orbán alfeléből kilógók körében is elképesztő.
Nem elég, hogy másikat fikáz azzal, hogy hamis konzervatívizmus elképzelésük van („a konzervativizmus elméleti félreértelmezését, a politikai logika lenézését és nem utolsósorban egyfajta személyes cselekvésképtelenséget, passzivitást”). Se még olyanra is vetemedett, hogy: „Szerencsére immáron kiváló, cselekvőkész és -képes konzervatív politikusaink vannak, akik jó nyomon járnak: Orbán, Varga Judit, Szijjártó Péter, Novák Katalin, Gulyás Gergely, Kovács Zoltán, Kocsis Máté, Dömötör Csaba, és még sorolhatnám.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.