Az Egészségügyi Világszervezet jelentéseben azt írta, nagyon alacsony mértékben bizonyosak abban, hogy a BBIBP-CorV, azaz Sinopharm vakcinája hatásos-e a 60 év felettieknél és a krónikus betegeknél, valamint alacsony-e náluk a mellékhatások kockázata. A jelentést (pdf) Dobson Szabolcs gyógyszerész Koronavírus vakcináció – szakirodalmi tallózó nevű Facebook-csoportjában idézte.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az eddig maradék, valamint az újonnan érkezők egy részét majd a 3. dózisra kell felhasználni, a többi pedig bekerülhet azokba a raktárakba, ahol az egy éve – szintén Kínától, több 100 milliárdért vásárolt – többtízezer használhatatlan lélegeztetőgépet tárolják.=))
csipetke
A WHO monnyon le! Délután még milyen boldogok voltak a fidesznyákok. Aztán azóta kiderült,hogy a sz@r akkor is sz@r,ha a fidesz fényezi reggeltől estig. Ez van,amikor orbán dönti el a szakemberek helyett,hogy milyen vakcinát kell venni, ráadásul az OKJ-s virológus és toporzékolásügyi izééé engedélyezi. Van még valahol ilyen elmeroggyant kormány?Ja,és most kutyakötelességük lenne,hogy akit ezzel oltottak,mindenkit tesztelni,hogy van-e ellenanyag a szervezetükben egyáltalán. Arra is kiváncsi lennék,hogy vajon hányan fertőződtek meg oltás után,és hányan halhattak meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.