Kollár Lajos professzor, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója levelet írt valamennyi Egészségügyi Szakmai Kollégium tagozati elnökének, melyben arra kéri az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. A levelet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő tette közzé Facebook-oldalán.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Shikari: Korán keltél, OK. De ha neked van igazad, ez a hír miért nem a lakájmédiában jelent meg ? Nem merték közzétenni ? Féltek attól, hogy milyen folyamatokat indíthat el ?
home office
Én az mostani kórházat eladnám.
Csinálnék tervet a lakosság igényeihez mérten és vadiúj kórházakat (kórháznak való kórházakat !!!) építenék lefedve az egész országot.
szállítás megtervezése
bővíthetőség biztosítása
orvos 1 millió nettó alatt nem kereshet (hálapénz helyett igenis, biztosítani kell az ajándékozást, mert az embereknek nem esik jól, ha nem lehetnek hálásak, hogy megmentették őket)

Annyira okos vagyok... lehetnék, ha nem lennék annyira hülye.
De Magyarország a hülyék paradicsoma - lubickolok benne!
home office
Milyen szó már, az hogy "lubickolok".
Melyik elvetemült találta ki ezt a szót?
justhpeter
@home office: 10:51: Ezt az okoskodást alátámasztja az is, hogy amilyen gyorsan stadionokat lehetett építeni, olyan tempóban kórházakat is. Csak hab a tortán, hogy ráadásul az egészségügyünk még mindíg magasabb színvonalú mint a focink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.