Senki nem bízik senkiben. Oroszországban a helyszínen vizsgálta meg az Európai Gyógyszerügynökség a vakcina gyártását. "Még további információkra van szükség ahhoz, hogy kijelöljük az időpontot. Erre a következő hetekben kerülhet sor" - mondta az EMA vakcinastratégiai igazgatója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos itten van az eb elhantolva

A helyszíni ellenőrzésekről Putyin-éknál? Erről a Wada sokat tudna mesélni!

A derék hvg.hu „Mikor engedélyezi az Európai Gyógyszerügynökség a Szputnyikot?” címmel számol be róla, hogyan is áll – lehet halad is, de látszólag áll – Orbán kedvenc vakcináinak szénája az EU-ban. Pontosabban az Európai Gyógyszerügynökség fenntartásairól a Szputnyik vakcinával kapcsolatban. Istok lotty nem foglalkoznak azzal az igencsak komoly kétséget keltő ténnyel, hogy a derék matyar külgarázda a reklámarca! =))
No, de félre a viccel, egyelőre ott tartanak, hogy „azt vizsgálják, hogy még milyen további információkra van szükség ahhoz komolyan megfontolják, hogy Oroszországban a helyszínen vizsgálja meg az Európai Gyógyszerügynökség a vakcina gyártását. "! =))
Nos ami a helyszíni vizsgálódást illeti a WADA sokat tudna mesélni ebbéli orosz tapasztalatairól: szigorúan zárt védett övezetben ténykednek, de ha szólnak előre akkor kijönnek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.