A magyar kormánynak egyre rosszabb a viszonya az uniós intézményekkel - ismerte el Navracsics Tibor volt uniós biztos egy a Transparency International Magyarország és az Európai Bizottság által szervezett beszélgetésen, ahol Magyarország elmúlt 17 éves uniós tagságának mérlege mellett Andor László ugyancsak volt uniós biztossal egyebek mellett arra mutattak rá, hogy véleményük szerint mi vezethetett el ahhoz a helyzethez, hogy Magyarországgal szemben egyre keményebb kritikák fogalmazódnak meg és egyre kevesebb a megértés, illetve hatékony eszköz lehet-e a jogállamisági mechanizmus a problémák megoldására.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Pszihopata, klepto és cezaromániás elmebetegnek kórházban a helye, nem országot hagyni vezetni a szakadékba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: @Csizmás Kond: Titeket nézve az ember elszomorodik, látva, hogy milyen méreteket képes ölteni a tájékozatlanság és ostobaság :(
tudode
Persze, hogy áll a bál!
.
Amiiatt is, mert az EU tudatában van annak, hogy kit delegált az ország képviseletében, "Magyarország, amelyrfe a honfoglalás óta, illetve az óta nem volt példa amióta megalakult az Európai Unió!
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=4s
.
Rengeteg értékes időt vesz el az EU működésétől az, aki ATM-nek, és neveledének tekinti azt a klubot, ahová 2004-ben kötelezte el magát az ország, tudtára adta őféleségének, hogy az ország jelenlegi helyzetében nem csatlakozhatna tagországként az Európai Unióhoz!
.
Az EU ajánlattevő, oly annyira, hogy már háromféle bizottság, mint pl.
.
-- a Libe bizottság,
-- a Sargentini jelentés
.
szándékozott jobb belátásra bírni a tagországot képviselő párttitkár figyelmét, de mindhiába, van miről elterelni a figyelmet, arról is, amelynekl az EU is tudatában van, nem tehetve arról, hogy ennyire futotta a birka népnek!
Yoda69
"mi vezethetett el ahhoz a helyzethez, hogy Magyarországgal szemben egyre keményebb kritikák fogalmazódnak meg"?

ORBAN
simmering73
@Shikari: De mocskos pofád van te náci patkány.
sgl
@Yoda69: "Az eddigi fejlemények alapján úgy tűnik, hogy a Fidesz és a magyar miniszterelnök nem mérte fel jól a törvény várható hatását. Erre utal, hogy teljesen szétvált a törvény hazai és külföldi kommunikációja: a külföldi sajtó előtt már nem pedofil-ellenes törvénynek hívják, hanem a családok és a gyerekek védelmében hozottnak. Míg itthon a pedofilok védelmezőinek állítják be a törvény kritikusait, addig külföldön inkább csak azzal vádolják őket, hogy a családok magánügyébe akarnak beavatkozni, és Orbán Viktor hozzáteszi, hogy állami és emberi szinten is óvni kell a homoszexuálisokat a kirekesztéstől. "
444

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.