A magyar kormánynak egyre rosszabb a viszonya az uniós intézményekkel - ismerte el Navracsics Tibor volt uniós biztos egy a Transparency International Magyarország és az Európai Bizottság által szervezett beszélgetésen, ahol Magyarország elmúlt 17 éves uniós tagságának mérlege mellett Andor László ugyancsak volt uniós biztossal egyebek mellett arra mutattak rá, hogy véleményük szerint mi vezethetett el ahhoz a helyzethez, hogy Magyarországgal szemben egyre keményebb kritikák fogalmazódnak meg és egyre kevesebb a megértés, illetve hatékony eszköz lehet-e a jogállamisági mechanizmus a problémák megoldására.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: Nyugodj már le te illiberálfasiszta szarházi takony.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hogy jutottunk idáig? Kulminál a "haladó" aberráció!
Csizmás Kond
Brüsszelnek az az erkölcsös ha szivárványos kis ruhákban viszik a gyereket a prájdos felvonulásra...mert nekik a nevelés a szex-el kezdődik, annak is a ferde változatával...és majd a gyerek eldönti hogy mi lesz...mert már az így nevelkedett szülő is képtelen még önmagát is meghatározni és erkölcsre nevelni.
Aki Én
@ómió: @Csizmás Kond: Titeket nézve az ember elszomorodik, látva, hogy milyen méreteket képes ölteni a tájékozatlanság és ostobaság :(
tudode
Persze, hogy áll a bál!
.
Amiiatt is, mert az EU tudatában van annak, hogy kit delegált az ország képviseletében, "Magyarország, amelyrfe a honfoglalás óta, illetve az óta nem volt példa amióta megalakult az Európai Unió!
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=4s
.
Rengeteg értékes időt vesz el az EU működésétől az, aki ATM-nek, és neveledének tekinti azt a klubot, ahová 2004-ben kötelezte el magát az ország, tudtára adta őféleségének, hogy az ország jelenlegi helyzetében nem csatlakozhatna tagországként az Európai Unióhoz!
.
Az EU ajánlattevő, oly annyira, hogy már háromféle bizottság, mint pl.
.
-- a Libe bizottság,
-- a Sargentini jelentés
.
szándékozott jobb belátásra bírni a tagországot képviselő párttitkár figyelmét, de mindhiába, van miről elterelni a figyelmet, arról is, amelynekl az EU is tudatában van, nem tehetve arról, hogy ennyire futotta a birka népnek!
Yoda69
"mi vezethetett el ahhoz a helyzethez, hogy Magyarországgal szemben egyre keményebb kritikák fogalmazódnak meg"?

ORBAN
simmering73
@Shikari: De mocskos pofád van te náci patkány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.