A Facebook első embere reklámozni akart egy új funkciót ezzel a lépéssel. 

Zuckerberg zsidó öltözetet adott a pulikutyájára, jöttek az antiszemita kommentek

Fotó: Zuckerberg/Facebook

Zsidó öltözetet adott a Magyarországról származó pulijára Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője. Zuckerberg a cég egyik új funkcióját reklámozva rakta ki a képet a saját Facebook-oldalára.

A különféle ruhákba öltöztetett Beast nevű kutyájáról több képet is posztolt, ezutána kép alá rengeteg antiszemita komment érkezett.

Forrás: 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton57
Szerintem jo huzas volt. Hiaba, megiscsak okosabb, mint a Lölö. Igy meg van a jogalap az antiszemita mocskolodok kitiltasara, ami különben nehez lett volna.
nezelodo
Még a végén igaza lesz a Lölönek, okosabb mint a Zuckerberg. Lehet hogy ő is izrael népéből származik, de nem hirdeti!? Ez addig, amig a Vitya a hóna alá nem nyúlt, nem látszott egyáltalán. Sőt akkor sem, amikor kitrombitálta, hogy nem érti, honnan a számlájára koppant egymilliárd-háromszázhatvan millió Forint valami MET nevű cégtől. Na azóta megtanult hallgatni, és nem is kutakodik honnan jön a dohány, csak elhajókázza, és elcsajozza. Nem lesz ebből baj Lőrike? Csak azt tudnám mitől kapott akkor szájzárat? Ja a Simlicskai is valami fertőzést kapott, amitől a G nap után hirtelen megnémult.
FL4K
Zuckerberg zsidó öltözetet adott az antiszemita pulikutyájára

Nekem is volt egyszer egy kutyám. Sushi (szusi) volt a neve
Addig élt, amíg meg nem halt.
FL4K
Nagyon szerette Sushi, amikor pörgettem. Féloldalt feküdt, én meg a nyakánál meg a lábánál fogva pörgettem körbe-körbe. Nagyon szerette.
Azt is nagyon szerette, amikor mélyen egymás szemébe néztünk és összeérintettük az orrunkat. Nem mondott semmit, de szerintem olyankor élete legboldogabb pillanatát élte át.
karma1
Grun a halalos agyahoz hivja Kohnt: "Draga baratom, kerlek, hogy a halalom utan vedd magadhoz a kutyamat , a Pepit. Jo kutya, nincs vele sok gond, meglatod!"
Kohn felhaborodik: "Mi a fenet nem gondolsz? Kell a francnak a koszos kutyad, csak a gond van vele!"
Grun:"Dehat ugy gondoltam, hogy adok melle 100 000 dollart is, mert gondozod!"
Kohn:"Ja, hat miert nem mondtad, hogy a kutya zsido?"
teuton57
Szerintem jo huzas volt. Hiaba, megiscsak okosabb, mint a Lölö. Igy meg van a jogalap az antiszemita mocskolodok kitiltasara, ami különben nehez lett volna.
justhpeter
Azt nem tudom, hogy ez az ötlet mennyire jő reklám céljára, de az ostoba emberek ugrasztására úgy látszik alkalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.