Az a példátlan eset történt, hogy az Európai Unió egyik kormánya rendszerszerűen megfigyelte saját olyan állampolgárainak kommunikációját, akik semmilyen bűncselekmény vagy nemzetbiztonsági károkozás elkövetésével nem voltak gyanúsíthatók. Egyszerűen újságírók voltak, akik a nyilvánosságot képviselve kérdezni merészeltek a közpénzből fenntartott kormánytól. Vagy médiatulajdonosok, akik nem voltak hajlandók átengedni az újságjaikat kormányközeli oligarcháknak. Vagy csak szimplán hangot adtak a kormánnyal nem szimpatizáló nézeteiknek.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ezek ? A szemét kilopják híveiknek is , képükbe hazudnak minden nap , 30 ezrével hullanak az emberek 'járványkezelésileg ' Bibliát lobogtatva rúgnak bele nap mint nap bárkibe aki csak útjukba kerül és egy rakás Fidióta lelkesen tapsikol hozzá debil mosollyal az arcán azt gondolva , hogy ez milyen nagyszerű. Amig az aljasság a trógerség a lopás értéknek minősül Fidiótáinak addig nem. Ha ez csak egy kicsit megbillen akkor viszont nagyon és a Fidesz úgy eltűnik mint az MDF vagy a Kisgazdák.
Yoda69
Miert bukna bele? 3000 milliardot elloptak 3 millio embertol, abba se bukott bele. Az emberek annyira elfasultak, es beletorodottek a helyzetbe, hogy most orban bejelenteni hogy holnap kilepunk az Uniobol, annak se lenne semmi kovetkezmenye.
En ugy latom hogy meg nagyon nagyon rossz lesz nekunk magyaroknak, mielott ujra elkezdene javulni a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.