Kiborult a világsajtó a kémszoftverügyön, egyszerre hibáztatják azokat a kormányokat, köztük a magyar vezetést, amely ezeket civilek ellen használta és a gyártót, illetve Izraelt, amely lehetővé tette, hogy az amúgy szerény technológiai szinten lévő országok hozzájussanak ehhez a csúcsfegyerhez.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lesajnálná??

Nem, sajnos! Sokkal inkább értékén kezeli

A derék napi.hu „Lesajnálja a világsajtó Magyarországot” címmel számol be a Népszava egy cikkéről. „Szabad szemmel: Maffiázás, kötelezettségszegési eljárás, gonosz szellem - Orbánék a teljes EU-t magukra rántották” című írás a portál szokásos lapszemléje, ami zömmel az un. Pegasus ügy kapcsán született reakciókkal foglalkozik.
Nos annak is csak a szakmai lényegét, mert nem foglalkoznak azzal, ahogy és amit ártunk és qurmányunk reagál az ügyre. Ahogy összevissza zagyválnak, hárítanak meg bagatellizálnak.
Sőt a legjellemzőbb momentumával sem – bár az igazat megvallva ezt talán megérteni sem könnyű – azzal ahogy az illetékes hatóság reagált a témára: „a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) egyelőre nem foglalkozik a témával, mert Péterfalvi Attila a hatóság vezetője szabadságon van”! =))
tudode
Rossz a ragozás!
.
Csak azokat a magyarokat, egyéb náció tagjai 1/5-ét, és azokat a határontúliakat akik bevették az EU első diktátorának a cumiját akik a Hungary Help, és egyéb közjogilag érvénytelen, törvényesített programokkal, a nehezen dolgozó kisemberek adójából elkábítottak azadófizetők pénzéből sajnálhatja le azokat, akik bizalmat adnak annak, aki a hatalom, és a pénz birtoklásáért nem ismer se Istent, se embert, fejére nőve a laikus társadalom egy részének!
.
Nem csalás, csak ámítás az, hogy a bennszülött választásra jogosúltak 22% akaratával rázza ez a sunyi félművelt paraszt, feltúrbózva 2/3-ra, a megbuherált választási törvényével a GYŐZTES MINDENT VISZ ALAPON!
.
Felbecsülhetelen kárt okozva saját hazájának azzal, hogy a brilliáns szervezőképességével ahelyett, hogy felvirágztatta volna az országot, minden szegletét a feneketlen hokizsebébe gyömöszölte, azzal együtt, hogy ezt a nyamvadt országot megszállta már több náció, de most fordúlt elő először a honfoglalás óta, hogy egy MEGSZÁLLOTT szállta meg!
,
Az ember tragédiáját éli át az ország, mivel az eddigi elv változtatásával nyilvánvalóvá vált az, hogy el is hiszi sajátságosan működő szürkeállományával, hogy amit tesz az az őkegyetlensége igazsága!
.
De ha van Isten a világegyemben akkor az igazságszolgálatáson túl a Jóistentől megkapja méltó büntetését, amint megfogalmazta világos pillanatában:
.
----- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
---------------------
.
Már az Isten házát sem kímélve, pl.
.
----- Orbán Viktor beszéde a jáki templom felújítási ünnepségén
www.youtube.com/watch?v=2u-OX2doLoI
-----------------------------
.
Ami óta betette mocskos bakancsát az imaházakba, az otthonom lett a templomom!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.