Pintér azt mondta, a riporter is bajba kerülhet a kérdés miatt, ezért jobb ha eltekintenek tőle. A szerdai kormányülésre érkező Pintér Sándort a Pegasus-ügyről akarta kérdezni az RTL Híradó újságírója, de a belügyminiszter azt mondta a riporternek, hogy már az is törvénysértést követhet el, aki kérdez a Pegasusról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ettől még jobb volt Seszták-anyó

az illetékes NER-társ nem akart államtitkot sérteni

A regnáló belügyér megfenyegette az RtLKlub újságíróját, hogy mint felbújtót felelősségre kellene vonni, mert a kérdésével egy államtitok megsértésére próbálta őt rávenni. Majd hozzátette: „a titkosszolgálatok nem folytatnak semmiféle illegális megfigyelést, csak egy ismeretlen szervezet gerjeszti a botrányt.”!
Igen Wazze jól érzed, ebben van nem kis déjà vu. Már több mint egy évtizede, hogy az akkor még sokkal kevésbé dagadt kiverte balhét, hogy neki „kézzel fogható bizonyítékai” vannak arra, hogy a szolgálatok illegális megfigyeléseket műveltek. Az egy dolog, hogy persze erre semmi bizonyíték sem volt, bár az tény, hogy – ösmervén a 2006-os eseményeket – igencsak gyanús hatalomátvételi tevékenységek folytak.
No de vissza bizonyítékokhoz. A téma kapcsán hangzott el az ATV reggeli műsorában az a hisztériás kirohanás a derék Seszták-anyótól, mondván: micsoda durva inszinuáció bizonyítékokat követelni, mikor az ME állít valamit! =))
Klubtag
Hiába no...végre Pintérből kitörhetett a lappangó "ősrendőri" attitűd, amit a rendszerváltás előtt majd 25 évig fejlesztett komoly tanulmányokkal és gyakorlattal (különféle beosztásokban) abban a fránya kádári diktatúrában - fideszül: illiberális demokráciában.
Aztán egy átmeneti "kisvállalkozás" után újra visszatért és most ismét itt tart és úgy fürdik a gyönyörben, mint egy kisgyermek a játékbolt bőségében. Végre elemében lehet - már nyílt színen ijesztgethet, fenyegethet...hát van ennél sikeresebb életút...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.