Hatalmasat nőtt a magyar GDP; a tálibok afganisztáni hatalomátvételét figyeli a világ; minden idők legdrágább augusztus 20-i ünnepségsorozatát tartották meg. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója. Minden rekordot megdöntött a magyar gazdaság növekedése, az idei második negyedévben 17,7 százalékkal volt magasabb a GDP, mint egy évvel korábban. Az, hogy most ekkora volt a növekedés, nagyon nagy részben a bázishatással magyarázható, hiszen az összehasonlítási alapként szolgáló tavalyi második negyedév jelentős részében szinte teljes leállás volt a gazdaságunkban. Az azonban így is figyelemre méltó adat, hogy most már minimálisan is, de nagyobb a magyar GDP, mint 2019 végén.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az az igazság, hogy persze ezek az adatok köszönő viszonyban sincsenek a tényekhez. Pont úgy hasraütésre - s tudjuk a retardált törpének na hasa az van - , pontosabban a központi elvárásokra alapozva, mint pl. az infláció!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.