A KSH adatai szerint jócskán megugrotta az átlagos áremelkedést minden, amitől strandolás a strandolás. Jól érezte, ha idén nyáron súlyos drágulást tapasztalt a strandokon és a büfékben: a Portfolio által kikért KSH-adatok szerint bőven meghaladta a nyaralási cikkek drágulása az átlagos áremelkedést az országban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az irány jó!

Most már csak az összes többi árucikkekről kellene hasonló beismeréseket közzétenni!

Mondjuk a dolog azon részét, hogy „KSH-adatok szerint bőven meghaladta a nyaralási cikkek drágulása az átlagos áremelkedést az országban.” némi kiigazításra szorul, rögzíteni kell, hogy a KSH vonatkozó beismerése az általa hazudott átlagost haladja meg.
Aki tudatosan figyeli az árak alakulását annak egyértelmű, hogy a cikkben említettek egyáltalán nem kirívóak, szinte minden ami a mindennapok várlásaiba tartozik legalább hasonló mértékben emelkedett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.