Itthon egyetért a többség azzal, hogy a brüsszeli támogatást kössék jogállami feltételekhez. A kérdezettek harmada bízik csak abban, hogy a kabinet megfelelően használja fel a pénzeket. Az európaiak jelentős többsége, 81 százaléka egyetért azzal, hogy csak olyan tagállamok jussanak uniós támogatáshoz, amelyeknek a kormánya tiszteletben tartja a jogállamot és a demokratikus elveket. A magyarok nagy része, 77 százaléka osztja ezt az álláspontot – olvasható az Eurobarométer legfrissebb felmérésében, amely a 27 tagállam csaknem 26,500 lakosának a megkérdezése alapján készült augusztusban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
EU vs. Brüsszel

A „felületes szemlélő” számára biztosan tudathasadásos nemzetnek tűnünk, nagy valószínűséggel nem alaptalanul

Mottó helyett:
images.app.goo.gl/DZnYNbiiQh13js6o6

Egy kifejezetten érdekes az az Eurobarométer legfrissebb felmérésének eredménye, amely a 27 tagállam csaknem 26,500 lakosának a megkérdezése alapján készült augusztusban. Néhány megállapítás:
„Az európaiak jelentős többsége, 81 százaléka egyetért azzal, hogy csak olyan tagállamok jussanak uniós támogatáshoz, amelyeknek a kormánya tiszteletben tartja a jogállamot és a demokratikus elveket. A magyarok nagy része, 77 százaléka osztja ezt az álláspontot”,
„fontosnak tartják a kontinens polgárai, hogy a járvány utáni helyreállításra és gazdaságélénkítésre szánt alapból érkező pénzek elköltését hatékonyan és átláthatóan ellenőrizzék az ezzel megbízott hatóságok. Az EU-ban a megkérdezettek 85, Magyarországon 84 százaléka azonosítja magát ezzel a nézettel.”,
„a polgárok szerint jól vagy rosszul mennek a dolgok a saját hazájukban, illetve az Európai Unióban. A magyarok 15 százaléka azt mondta, hogy a dolgok helyes irányba mennek Magyarországon, míg 64 százalékuk ezzel ellentétes véleményt hangoztatott.”
Mindeközben:
HVG: „Miután véget ért a nemzeti konzultáció, még 232 ezerrel nőtt a válaszok száma”
illetve
„”!
origo: „Már több mint 100 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz”!
szaboria1
A fotók alapján csak álldogálnak a fideszes asztaloknál mert senki sem megy oda.
Peller Anikó
Csak a leghülyébbeknek lehet jó véleményük egy ilyen aljas, hazug, harácsoló geci kormányról, beleértve a fizetett debil román tollokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.