Párbeszédet, ugyanakkor határozott fellépést ígért a jogállamisági értékeket romboló tagállamoknak az Európai Bizottság elnöke az EU helyzetét értékelő beszédében. Leszögezte azt is, hogy mindent meg fognak tenni a közösségi költségvetés megóvásáért, a pénzek “nem tűnhetnek el sötét csatornákon keresztül”.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi baljós árnyék

bár ártunk és qurmányunk ezerrel ködösít, de ez a valódi ok a zizegésre

A Párt megmondó libái és idétlen majmai tegnap nagy anyázásba kezdtek, még a szokásosnál is sokkal nagyobba. A mocskos EU le akarja tarolni a magyarokat szlogen mentén. Az egyikük még azt is találta mondani, hogy az „EP baloldali többsége ránk akarja erőszakolni az akaratát”. Kimondva kimondatlanul a migráncs- és buzi-simogatósdiról zagyválva. Pedig valójában a nagy idegeség oka az az, ahogy Ursula von der Leyen asszony, az Európai Bizottság elnöke az EU helyzetét értékelő beszédében fogalmazott: „Párbeszédet, ugyanakkor határozott fellépést ígért a jogállamisági értékeket romboló tagállamoknak”.
Sőt később bár az ország(ok) megnevezése nélkül külön kiemelte, hogy: „az EU költségvetését meg kell óvni, el kell érni, hogy minden euró és cent oda kerüljön, ahová való, a büdzséből származó pénzeket a jogállamisági értékek szem előtt tartásával kell elkölteni. A támogatások nem tűnhetnek el sötét csatornákon keresztül, hangsúlyozta, hozzátéve: a nagy pénzekkel kegyeket lehet vásárolni, és a demokratikus alapszabályokat a fejük tetejére állítani, ezért utánajárunk minden korrupciós esetnek”!!
Peller Anikó
Utánajártok? Előtte nagyonsokkal hatékonyabb lehetett vona duma. Ursula ursula, a csírájáról még sosehalottál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.