Megrajzolták azt az ukrán-német zöldhidrogén folyosót, amely a következő évtizedekben Európában a kelet-nyugati hidrogánszállítás egyik fővonala lehet. A magát Közép-Európa gázcsomópontjaként definiáló szlovákiai Eustream csatlakozásával az is világossá vált, hogy ebben a vízióban az ukrán csővégre nem magyar csaltakozik.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy nem is annyira apró jel

valószínű, hogy nem a „bizalom hiánya” a legfőbb ok, de a többi sem sokkal kedvezőbb számunkra

A h2-view.com „Eustream joins initiative to connect green hydrogen production in Ukraine to Germany and Austria” címú cikkében számol be arról, hogy egy friss megállapodás szerint az Ukrajnában termelendő zöldhidrogént Ausztriába és Németországba szállító vezetékhálózat Szlovákián keresztül fog működni.
Magyarul el fogja kerülni az igencsak arrogáns, pofátlan, inkorrekt és megbízhatatlan (tegyük hozzá teljes joggal) partner hírében álló Orbániát!
A játtérhírek szerint a meghatározó bizonytalan légkört csak tetézi a tény, hogy az alkotmányosköltségek igencsak elszálltak hazánkban.
Ez utóbbiról hírlik, hogy elhangzott „ha a lélegeztetőgépeknél és a vakcináknál lehetett ennyi a többi ügyben miért nem???”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.