A gazdaság vártnál jobb teljesítménye mozgásteret biztosított a múlt heti devizakötvény-kibocsátásra, az ebből befolyó pénz pedig egyszerre több célt is szolgál – mondta a Portfolionak adott interjúban Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgatója, aki további részleteket is elárult. A szakember leszögezte, hogy a mostani tranzakció után is csökkennie kell az év végére az adósságrátának, ezt ugyanis törvény írja elő, hosszabb távon pedig újra elindulhat az adósságon belül a deviza-részarány csökkenése is.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
A lopott pénzt valamiből vissza kell fizetni nekik az uniónak.
Persze a bukásuk után ez is az országra marad.
Peller Anikó
@Sikari: sikari a galponállóból osztja az édszt, perdon az észt mega lett.
Qqberci
@Shikarescu: "galpra állította Magyarországot"

Lökjed csak, szőröstalpú móc...
szaboria1
@Shikari: Nem érted a lényeget egyszerű a magyarázat csak a sorok között olvasni is tudni kell. Egy másik adósságot kell még az idén teljesíteni. Nem beszélve a Rogán - Habony féle letelepedési kötvények is 2022-ben lejárnak.
szaboria1
Itt van még a küszöbön a kínai hitel a Fundamra és a Szabadka Bp. vasútra hivatkozva. Na ez is egy érdekes csavar lesz, mert az embereket csak azután szavaztatják kell e az az egyetem. Már előre költik a pénzt mindkettő beruházására hivatkozva amiből aztán lehet, hogy nem lesz semmi.
szaboria1
@sgl: Egyedül ez a Kárász aki próbálkozik de sokszor bele is sül. Én arra gyanakszom Kárász nem mer nagyon mást mondani mert ő is kapott 10 millát a kávézójára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.