A magyar magánegészségügy növekedésre van ítélve, a bővülés korlátja a szakemberek, orvosok létszáma lesz - jutottak erre a konszenzusra az 5. Private Health Forum című rendezvényünkön a legnagyobb klinikák vezetői, tulajdonosai. Jelenleg szinte minden nagyobb magánszolgáltatónál teljes a kapacitások kihasználtsága és ami újdonság, hogy a fekvőbeteg ellátásra is hatalmas az érdeklődés, sok esetben már itt is többhetes várakozások alakulnak ki. Meghatározó trend marad továbbra is a piacon a konszolidáció, a felvásárlások.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Shikari: Akkor mire jár a szád?! Azt sem tudod, miért mennyit fizetsz, de mindjárt a szoci-libsik a rosszak!
Hidd el, ma többet és kötelezően fizetsz, mint amikor 300 ft vizitdíj volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azért ez ennél nem is kicsit bonyolultabb! =))
nezelodo
Nem kell csodálkozni, pl a körzetünkbe úgy lezüllesztette a fideszes városvezetés a járás kórházát, hogy még egy vérátömlesztésért is 30-50 km-re viszik a beteget, amikor sorra kerül. A szülészetet bezárták, hiába tüntetett a lakosság, évekre magánkézbe adták az intézményt, akkor oda nem mentek az elhíresült kórházvédők Egerből, gondolom sokat lendített a Dr, K. üzlete a tönkretételen. Hiába bukott meg a fidesz azon a településen, a károk helyrehozhatatlanok.
A rendelőintézetben pl egy szemészeti vizsgálatra a jöbő évi választásokig kell várni, de gondolom a labor sem azért működik több hetes előjegyzéssel, mert az állam pontosan fizet! Így is lehet terelni a beteget a magánegészségügy felé, akinek meg nincs pénze majd ráfogják elvitte a covid.
Sziszifusz
@Shikari: 06:15

Mindeni annyit ér amennyije van. Akinek nincs pénze magánellátásra, arra nincs szükség. Mire a várólista alapján sorra kerül, addigra sok esetben bekrepál az illető.
Nem csak az általad libsiknek nevezett magyarokról van szó, hanem az Orbán hívő agymosottakról is.
Pusztuljon a csóró melós illetve a csóró nyugdíjas.
Sziszifusz
@Shikari: 08:04
Ha így van ahogy leírod, akkor mi a f..sznak szedik be az egészségügyi szolgáltatási járulékot ?
Adják vissza a pénzt és szüntessék meg az állami egészségügyet.
Nessy
@Horizont: Tudod,több mint 40 év egészségügy munka után kapott nyugdíjból, nem telik magán ellátásra! A TB. és a nyugdíj ma már adó formájában egybe bekerül a költségvetésbe, ahol lesz belőle stadion, templom, repkedés a világ körül, haverok, határon kívüliek "támogatása"! A MANYUP pénzt is egybe nyúlták le, és tüntették el.
Nessy
@Horizont:Egyre több szakdolgozó hiányzik. Épp az egyik ismerős orvos, aki asszisztens nélkül rendelt, ergo lelassult az ellátás, mondta, kár, hogy nem vagyok fiatalabb, mert odacsábítana dolgozni.
Aki a múlt századba ment a nyugdíjba, különösen a degresszív nyugdíj számítás idején, az most szív, mint a torkos borz. Akkor vagyok dühös, amikor nagy hangon kijelentik, hogy azért alacsony a nyugdíjunk, mert keveset dolgoztunk! Ilyenkor szokott színt váltani a klaviatúrám.
Emmersson71
@Shikari: Mennyit fizettél EÜ járulékként 2009-ben? És most mennyit fizetsz?
Na ugye!
Nessy
@Horizont: megmondta egy fórumtárs, hogy bolond, aki kevés pénzért dolgozik! Én 1957- ben 660 forinttal kezdtem érettségi után, majd oklevéllel 880 forint lett a fizetésem. 15 % volt a járulék.Mindegy. Akkoriban is a hivatástudatra apellált a kormány. Ezzel együtt nem bántam meg.
Emmersson71
@Shikari: Akkor mire jár a szád?! Azt sem tudod, miért mennyit fizetsz, de mindjárt a szoci-libsik a rosszak!
Hidd el, ma többet és kötelezően fizetsz, mint amikor 300 ft vizitdíj volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.