Ha tippet adhatnék a következő kormánynak, akkor azt javasolnám, hogy olvassza be a Budapest Fejlesztési Központot (BFK) a főpolgármesteri hivatalba. Praktikusan: szüntesse meg – jelentette ki Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes a jövő heti közgyűlésről tartott mai beharangozóján.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Egyetértek. Dávid vitéz már épp elég kárt csinált...
RonaGyuri
Elsőre valóban jónak tűnik,

de sajnos nem csak a parancsra igaz, hogy nem érdemes megb.., mert szaporodik

Egyébként túl azon, hogy kampánydumának nem rossz, bár mint tudjuk Tarlós vegzálása – kiemelt prémium és lelépési pénz + diszpolgárság, hogy csak a legblődebbeket említsem – nem erre mutat. Azonban egy dologra nagyon jó: egyértelmű képet mutat arra, hogy miképp működik kicsiny hazánkban a nem rokon rokony egyáltalán nem diszkrét bája!
Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy „megszüntetné a Budapest Fejlesztési Központot (BFK)”, de közben igencsak érdekes leírást mellékelt az intézményről.
Meg kell mondjam, hogy nem a javaslatról beszámoló Népszava cikk címe „Megszüntetné Vitézy cégét Kiss Ambrus” okán, de ez is segített a „Déjà vu” észlelésében.
Igen nagy a hasonlóság a BKK tíz évvel ezelőtti megalakulásához, pontosabban rittyentéséhez.
Az igazat megvallva helyettes-főpolgi leírásában elhangzottak kisértetiesen hasonlítanak a 2011-es eseményekre. Egy dolog azonban változott. Az ok: Őfenesége uncsi-tesója. Akkor még akár azt is feltételezhették, hogy bejön a hályog-kovács módszer: lehet, hogy ért hozzá, hisz sohasem próbálta! Nos azóta tudjuk, hogy „szegény fickónak semmi sem sikerül”. Bármibe is fogott minimum káosz lett belőle, de az is egyértelmű, hogy csak úgy repkedtek a milliárdok, valódi használható eredmény nélkül.
Személyes kedvencem a BKK-Futár, a közelünkben lévő 8 soros kijelzőn még sohasem fordult elő, hogy ne lett volna hibás információ. Pontosabban néhányszor: mikor nem működött!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.