Négy éve hárommilliárdért megvette, most 3,8 milliárdért adta el az állam a Széchenyi téri volt Malév-székházat. Csak egy ajánlat érkezett, így a kikiáltási áron kelt az egykori Malév-székház - írja az Mfor.hu. Az V. kerületi Széchenyi István téren álló, a Sofitel szállodával egybeépült irodaházra szeptember 17-24 között lehetett licitálni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél. Az egyelőre ismeretlen vevő 3,8 milliárd forintért juthat a 14 szintes irodaépülethez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért lássuk be igencsak pjaktikus

A Malév székház eladása apropójából írt cikket a hvg.hu, amit nem enged kommentelni, pedig lenne mit

A beszámoló szerint „Csak egy ajánlat érkezett, így a kikiáltási áron kelt az egykori Malév-székház”, amihez hozzáfűzték, hogy „az ismeretlen vevő 3,8 milliárd forintért juthat a 14 szintes irodaépülethez.”.
A cikk további részében felemlíti, hogy „az MNV mostanában sorra adja el az értékes állami ingatlanokat”. S céloz rá, hogy ezeknél sok esetben „ismeretlen vevőnek.”! =))
Azaz nem tudni, hogy kinek – ami pikáns is lehet – és azt sem, hogy miből –ami még pikánsabb is lehet – számos esetben! =))
tudode
Aki ebben, Hofi szavait idézve, ebben a pöccentett világban ember legyen a talpán, aki logikát talál, mint pl. a kedves, nedves vezető 2007-ben
.
-- Dobra verték az országot Orbán szerint
www.origo.hu/itthon/20071023-orban-viktor-az-eroszakot-el-kell-vetni.html
.
„””Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint ami ma Magyarországon van, az nem a nyugat, hanem ez a keleti élet és a múlt század. Orbán a zuhogó esőben, felindultan mondott beszédében azt ígérte, hogy nem nyugszanak addig, amíg felelősségre nem vonják a tavalyi zavargások erőszaktevőit. Orbán a résztvevőket erőszakmentességre biztatta.(…)
.
„A mai Magyarországot szerinte szociális válság, a hazugság ipari méretű terjedése, maffiamódszerek jellemzik. "Dobra vert ország" - mondta Orbán.”””
--------------------
.
És még mindig van cucc, amit dobra verhetnek, kéz kezet mos alapon, mert a pénz beszél, a kutyák ugatnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.