ÖSSZEFOGÁSNAK ÖSSZEFOGÁS, DE ... A teljes népességen belül nőtt a Fidesz–KDNP támogatottsága, a társadalomban erős a félelem az ellenzék hatalomra kerülésével kapcsolatban, és a választók a családokat és a gazdaságot támogató miniszterelnököt látnának szívesen – derült ki a „Ki nyer ma?” című kutatói konferencián csütörtökön, öt közvéleménykutató cég felméréseiből. Közölték, a kutatóintézetek összefogásának célja a megbízható, hiteles adatközlés a mai magyar valóság és az áprilisi országgyűlési választások előtti helyzet feltérképezésére.

(Forrás: magyarnemzet.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha egymillió légy nem tévedhet, akkor 2millió birka?

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója „Ki nyer ma?” cím
mel „kutatói” konferenciát rittyentett csütörtökön

Nincs ebben semmi különös, szokás szerint a meleg alom. „A Nézőpont Intézet, az Alapjogokért Központ, a Századvég Intézet, a Real-PR 93. és a Társadalomkutató” jól elvoltak egymással.
Sót úgy döntöttek, hogy Összefognak!!!
Na de miért is „összefogásának célja a megbízható, hiteles adatközlés a mai magyar valóság és az áprilisi országgyűlési választások előtti helyzet feltérképezésére.”!
S nem viccelnek, ezt is megállták röhögés nélkül.
Sót mélyen Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója még azt is eleresztette, hogy: „Az előttünk álló hónapok kihívása, hogy a tudományos szempontból objektív, de értékelkötelezett intézetek kicseréljék a tudásukat, együtt gondolkodjanak.”!
Ja, hogy is hangzik a Kenneth Branagh féle Much Ado about Nothing-ban mondja az egyik szereplő: „Elfogulatlanul útálom a pofáját”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.