Az inflációkövető rendszerrel a kormány szerint kiszámíthatóbb, mennyivel drágul a jogosultság évről-évre. Várhatóan majdnem öt százalékkal drágulnak az autópálya matricák január elsejével. Egy tavalyi rendelet alapján automatikusan emelkednek, az infláció mértékével, ami 9 éves csúcsára gyorsult az elmúlt hónapokban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ami azt illeti ez a majdnem 5%-os infláció már majdnem felpiszkált, de elolvastam, hogy "a D1-es országos éves matrica ára közel 47 ezer forint lehet már jövőre, ami négyezer forinttal több az ideinél -", ami közelebb van a valósághoz; úgy 9%!!! =))
verőce21
Nem szoktam venni, csak egy-egy havi, vagy megyei matricát. Nyilván most azok közül, amelyiken téli gumi van...!
Eladott Ország
Fogalmam sincs, de lehet hogy a napidíj még mindig 31 forint?! Az önök pénzéből , önöknek épül, az útalapból.
uploads.disquscdn.com/images/0e1c01f7dad75dffecca9348c26f27a3f2631e2fce20cb3ffb149e9bc05a7c0.jpg?w=800&h=489
Ha árat kell emelni , akkor 5% az infláció --- ha juttatást (pl. nyugdíj) , akkor meg csak 3,6%, közben a valóság meg 10% fölötti. Hát ettől nemzetty' meg konzervatív mélykeresztény.
Ma jobbak élünk, mint holnap fogunk. És majd ha koncesszióban a haver üzemelteti a sztrádát? Akkor hogy lesz? Kifizetjük az extraprofitot is Mennyi lesz, ha eladjak az autópályákat a kínaiaknak? Ócó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.