Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése. Mióta megnyerte az előválasztást, Márki-Zay Pétert ritkán látni a nyilvánosságban, legalábbis ahhoz az interjúcunamihoz képest mindenképpen, amit a két előválasztási forduló között megszokhattunk tőle. Akkor napi 3-4 interjút adott különböző prominens, nem kormánypárti médiumoknak, manapság pedig alig-alig mutatja magát ugyanezeken a csatornákon. Ez sokakat meglep, már csak azért is, mert saját párt híján nem igazán vannak emberei, akiket delegálhat ugyanezekbe a műsorokba, és az előválasztás során a minél több és hosszabb megszólalások stratégiájával tört folyamatosan előre. Hová tűnt és miért?

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A méltánytalanságról, ha már a Méltányosság kérdezi

meltanyossag.blog: „Hová tűnt Márki-Zay?”

A derék – ha egy ember lenne nevezhetnénk megmondónak is – portál azon rugózik, hogy: „Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése.”
Centre for Fair Political Analysis hangzik a magyarul Méltányosság Politikaelemző Központ neve, mely – igaz magyar jelzővel – „think tank”-nek nevezi magát.
Nos akkor gondolkodjunk el azon, hogy mi fán terem a „fair”. Most a Merriam-Webster –t választottam:
„marked by impartiality and honesty : free from self-interest, prejudice, or favoritism”,
vagy
„conforming with the established rules”
de van olyan, hogy
„open to legitimate pursuit, attack, or ridicule”,
sőt
„not very good or very bad : of average or acceptable quality”! =))
Nos nem csak ezért azt kell mondjam, hogy ezekre a derék megmondókra igaz, hogy: sokkal inkább méltányos, mint tisztességes! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.