Az egyikük Pion István slammer, a Pesti Hírlap volt főszerkesztője. Árpád atya 12 évig nem taníthat, és nem misézhet. Két volt diákja is bejelentést tett Árpád atya, az esztergomi ferences gimnázium volt prefektusa ellen – írja a 444.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
ÉS akkor mi van ha a három diák összebeszélt mert rühellik az atyát, kitalálták, hogy pont jó lesz mert egymásnak tanúskodhatnak és az mán bizonyíték! micsoda aljas ganajok vannak!
Megsúgom volt egy oskola ahol az ebonitrúddal az asztalt csapkodta a tanár. aztán a gyerekek utálták, még aztán bejelentést tettek, hogy az ebonit rudat a köröm alakításra is használja a tanárnő! kirúgták a tanárnőt. Aztán a tanárnő feljelentést tett - kemény nőci volt - kivizsgálták az ügyet - volt kommunista kapcsolata persze, ez a 70-es években volt - no kirúgták az igazgatót, a gyerekeket kicsapták az iskolából a tanárnőből igazgató helyettes lett! Úgy hogy @RonaGyuri: ne nagyon ugri-bugri a véleményeddel! Ma papok elleni uszítás dívik! a diákok meg szemétládák - már amelyik, de van belőlük!
RonaGyuri
@Németh István: a világon mindenütt - persze Orbánék ebben is ... - okkal joggal vizsgálódnak az ilyen dolog miatt!
Egyébként ha nem lennének gondjaid az olvasásértéssel is, tudhatnád, hogy az még a sumákoló egyházi illetékesek is bűnösnek találták!!! =))
Aki Én
@Németh István: Téged is papok ,,neveltek", ugye Bugyula?
Milyen könnyű neked eligazodni a világ dolgaiban. Ha valami nem tetszik, egyszerűen kijelented, hogy hazugság.
Ez nem vall ép elmére, azt ugye tudod?
Mondjuk ez itt már rég nem is kérdés.
Németh István
@RonaGyuri: @Aki Én: Az, hogy pap legyek, az azon bukott meg, hogy megvilágosodott elmém rádöbbentett arra, hogy nagy disznóságok lehetnek ama körökben is! Mondjuk; mint minden érdek szerveződésben! De mert alapjaiban véve emberszerető vagyok, meggyőződésem maradt, hogy a vallás csak hasznos lehet és valójában tisztességre nevel! Persze leszámítva a kivételeket! - mert ugye ezek erősítik a szabályt! Az azonban megmaradt megoldhatatlan csomónak, hogy mindegyik egy moslék érdekszervezet, és valamilyen formában hatalomra akar kerülni! Visszatérve a három gyerek simlisségére > nyilván egy volt kapcsolatuk megszűnése okán visszamutogatva akarnak valamiféle szenzációsat tenni - vélelmezem a vallási bigottság elvetése, már régen meg is történt! Ez vastagon rendőrségi, becsületsértési, stb, ügy ! Ennyi!
RonaGyuri
@Németh István: itt mocskolódni csak te mocskolódsz, a "három gyerek" nem simliss, mert
"felfüggesztették az esztergomi ferences gimnázium volt prefektusát, akivel kapcsolatban az egyházi vizsgálat szerint megalapozottnak bizonyultak azok a vádak, amelyek „kimerítik a hatodik parancs ellen kiskorúval elkövetett bűncselekmény fogalmát”: testi érintések, valamint szexuális tartalmú beszélgetések és tekintetek serdülőkkel."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.