Páratlan pénzeső figyelhető meg a nyugdíjasoknál: a magyar kormány a novemberi nyugdíjprémium mellett jövő februárban már biztosan plusz egy hónappal jutalmazza az időseket. Több mint egymillió embernek nagy segítség ez, de szigorítások nélkül nem fogja bírni a kassza – módosulhat a nők kedvezményes nyugadalmazási feltétele is, nyilatkozta Farkas András nyugdíjszakértő.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy mennyire ért a dologhoz ez a Farkas azt nem tudom - pontosabban vannak erős kétségeim -, de hogy a legnagyibb gondról bőszen hallgat az biztos: a kormány az inflációt magát is többszörösen manipulálja:
a derék KSH (s vele a többi is) eleve mélyen a valós ár-növekedés alatt mér,
Mityukáék nekik kedvezően válogatnak az adatok között, a nekik tetsző forrásból és időpontról ,
s ráadásul az ismert értéket sem adják meg (tavasszal közel 2 helyett ,6-ot, most 3 helyett 1,2 adtak)
csipetke
Ez várható volt,egyik kezükkel adnak,a másikkal elvesznek kétszer annyit,mint amennyit adtak.Ezzel a nagy osztogatással,ami a nyugdíjasoknak jó, a fiatalokat szívatják meg,mert a 30 évre felvett kínai és svájci hitelekből osztogattak.
Soha nem volt ekkora államadósság,mint most. Ahelyett,hogy megpróbálnának kiegyezni-megfelelni az EU-nak,és továbbra is dőlne a lóvé,bár azzal az a gondjuk,hogy ellenőrzik a költését,a nyakló nélkül felvett hitelekkel viszont azt csinálnak,amit akarnak. Ez a rezsim már rég a makkosban lesz 2 méter mélyen,mikor a fiatalok még mindig fizetik az általuk felvett hiteleket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.