A becsült vagyona 156,6 milliárd forint, ezzel ő a nyolcadik leggazdagabb magyar. Ismét igaz lett a mondás: ha Zalacsány, akkor Széles Gábor. A zalai falu sem maradt ki a kormány Magyar Falu programjából, a kistelepülési üzletek támogatása néven futó pályázat egyik nyertese ugyanis az SGHTHERMÁL Ingatlan Üzemeltető és Fejlesztő Kft. lett: a cég 62 millió forint állami támogatást kapott egy kisboltra – derül ki a kormany.hu egyik elrejtett szegletében elérhető nyerteslistát böngészve.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Fiuk & Co. igen is lehajolnak az apróért is

444.hu: „Milliárdosok a magyar falvakért: Széles Gábor cége 62 millió forint állami támogatást kapott a zalacsányi kisboltjára”

Mottó helyett:
images.app.goo.gl/3515ukmjkYo8XF8c6

„Én a pörkölt alá teszek 20%disznózsirt tunkolni.”

Az igazat megvallva azt nem értem, hogy mi ebben a hír, ahogy a klasszikus mondja: az nem hír, hogy a kutya megharapja a postást. Bár ezzel igaztalan vagyok a bolhás dögökkel szemben, hiszen bár eléggé gyakori, hogy postást harapdálnak unalmukban, de közel sem olyan gyakran, mint hogy Orbánék a közpénzeket fosztogatják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.