Tizenkét építésziroda jutott be a tervpályázat második körébe, a győztest tavasszal hirdetik ki. Tizenkét építésziroda versenyez az új Nyugati pályaudvar tervezéséért – jelentette be Facebook-oldalán Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már megint a derék nem-rokon rokony az illetékes

Már a címmel is akadnak gondok, de az állítások igaz rémképek

A telex.hu „A Zaha Hadid építésziroda is pályázik az új Nyugati pályaudvar tervezésére” címmel számol be hírrül.
Nos mint tudjuk Dame Zaha Mohammad Hadid (sajnos) már több mint 5 éve nincs köztünk, míg a többek legtöbbjét még a névadó vezeti köztük a Foster & partners, ahol minkét alapító él és alkot. Ami pedig Zaha Hadid-ot illeti csodálatos dolgokat alkotott és a Nápoly-Afragola állomás is ezek közé tartozik, de nem igazán hiszem, hogy ilyesmit választanának.
No de maradjunk a lényegnél:
Azt írja az ójság: „Tizenkét építésziroda versenyez az új Nyugati pályaudvar tervezéséért – jelentette be Facebook-oldalán Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.”.
S még mit is tudhattunk meg? Igen, Vitézy Dávid vezetésével 12 építészirodát választott ki a 36 jelentkező közül! Tiszta uncsibratyesz ez is ért mindenhez, sőt legjobban!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.