A legfrissebb mutáns ugyanis az Omicron nevet kapta. A fél világ felvonta a szemöldökét, mikor kiderült az Egészségügyi Világszervezet (WHO) döntése, miszerint az új aggasztó koronavírusváltozatot "Omicron"-nak nevezi el, mivel a görög ábécé elnevezési séma szerint a következőnek a "Nu"-nak, majd a "Xi"-nek kellett volna lennie.

(Forrás: ma.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőre enyhe bulváros tudományos,

de belegondolva igencsak kemény a mai – hoc & nunc nem csak matyar – rögvalóság

A minap derült ki, hogy „az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az új aggasztó koronavírusváltozatot "Omicron"-nak nevezi el, mivel a görög ábécé elnevezési séma szerint a következőnek a "Nu"-nak, majd a "Xi"-nek kellett volna lennie.”.
A dolog kapcsán meglehetősen durva dolgokra derült fény. Egyaránt rámutatva a kínaiak erőszakos és arrogáns, valamint pofálanul hazug voltára, lévén az utóbbi „történetesen Kína jelenlegi elnöke, Hszi Csin-ping (Xí Jìnpíng) nevének átírása is.” és tartanak a reakciójuktól.
Ugye milyen ismerős a kicsi retardált dagadék mentalitását is jellemzi.
S itt az igazi jellemző példa: „Bár az új koronavírus első eseteit a kínai Hubei tartományban található Wuhanban dokumentálták, a pekingi hatóságok azt erőltetik, hogy az USA-ból hozhatták át.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.