A magyaroknál a korrupció a Bizottság fő aggálya, a lengyeleknél pedig az igazságszolgáltatás függetlensége. Méretes pofont kapott a magyar és a lengyel kormány, amely meg akarta kötni az EU kezét, nehogy az lecsaphasson, ha valamely tagország megsérti a jogállamiság elveit: az Európai Bíróság főtanácsnoka azt javasolja az EUB-nak, hogy az utasítsa el a keresetet. A szakvélemény szerint az új szankciós mechanizmus jogilag teljesen megalapozott és összhangban áll az unió jogrendjével. Mellesleg a célja az, hogy ne lehessen lenyúlni közösségi pénzeket. A magyaroknál pont a korrupció a Bizottság fő aggálya. A lengyeleknél pedig az igazságszolgáltatás függetlensége.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@csak úgy...: Csak a nemzet egy kis részéből! De nekik van nagyobb hangerejük, meg náluk van a közpénz kassza kulcsa! Ha még van benne valami a hitel leveleken kívül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csak úgy...: Csak a nemzet egy kis részéből! De nekik van nagyobb hangerejük, meg náluk van a közpénz kassza kulcsa! Ha még van benne valami a hitel leveleken kívül!
Nyírfa
@Nessy: Már azt a pénzt költik, amit az EU-tól várnak. Csakhogy az, hála az égnek, nem érkezik. Ettől durvultak be, és szidják Brüsszel jó édes anyukáját - csak mint kulturált európai vezetők. A szemem meg kisül a szégyentől.
Régen barbár hordának nézték a magyarokat, ezen, leszámítva rövid 45 évet, ezer éve sem sikerült javítani, csak Orbánék győzedelmes regnálása okán felkerült a cégérre a romlottság is. Ez aztán az ajánlólevél! Csoda, hogy minden bűnöző itt vásárol letelepedési kötvényt, itt bujkál, innen szervezi a terrorakciókat? Hát, nem tudnám jó szívvel azt mondani, hogy éljenek sokáig.
lusta
@csak úgy...: Igen, lovas nemzet. Ezért mindent, amit csak lehet, meglovasít.
simmering73
Saller, koki. Adjátok számolatlan a mocskos bandának.
csak úgy....
@lusta: valóba ebböl a szemszögböl kellett volna megközelítenem a témát! :)
bocs lovasító nemzet!
RonaGyuri
@verőce21: ha úgy véled, hogy páros lábbal rúgják ki a rühes bunkó komcsi-ivadék fajtátokat akkor van benne valami, de sajnio mi is megszívjuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.