Legalább két és fél milliárd forinttal járultak hozzá 2013 óta a magyar adófizetők ahhoz, hogy a kormányzati szimpátiáját nem is titkoló Alapjogokért Központ működhessen. Utánajártunk, hogyan kapcsolódik össze az Orbán-kormány és a kormányzati retorikát szajkózó, jól felépített influenszerhálózat, és hogyan jutnak el a közpénzek pártalapítványon és más alapítványon keresztül a szervezethez.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cím csak marhaság,

de az egyik kiemelt megállapítása durva hazugság, sőt igazi durva inszinuáció a fogalommal szemben

A telex.hu: „Közpénzből éheznek az elismerésre: így vándorolnak a milliárdok a kormány kedvenc szakértőihez” című cikkéről van szó

Előre kell bocsátsam, hogy az AK csak egy az igencsak nagyszámú nagyon hasonló orbáni tákolmány közül (azaz szó sincs arról, hogy „a Fidesz kommunikációs hadviselését megvalósító ” egyedüli letéteményese lenne).
No, de a cikkre!
Ad a cím: persze már az éhezés kifejezés is nagyon nem idevaló, már csak azért is mert milliós fizukért korpás a fejük (az az igazság, hogy többen akár komolyan is gondolják), de hogy elismerésre??? Nagyon egyértelmű, hogy nekik hivatástudatuk van! =))
telex.hu/assets/images/20211124/[email protected]

Ad a lead egy félmondata: „Megvan a kapcsolat a központi költségvetés, valamint az Orbán-kormány retorikáját szerte az országban, sőt a világon szajkózó konzervatív influenszerek között”.
Az persze trivialitás, hogy Orbán nem csak, hogy nem konzervatív, de lövése sincs arról, hogy mit jelent. S ez erőteljesen meglátszik Szánthóék életszemléletén, s így az általuk kedvelt „influenszerek” csoportjára is.
Az az igazság, hogy ezek döntő többsége szintén – ha egyáltalán – tudatlan, vagy ócska maszkként konzervatív. Jellemzően szélsőjobboldali figurák, sőt egyre többen sokkal inkább már extrém-jobb!! Hiába no „noscitur ex socio, qui non cognoscitur ex se”, lévén Orbán már régóta ebben a csapatban játszik, nem ritkán annak is a jobb-szélén! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.