Ez a pénztárcabarát laptop jó választás a kezdő vagy alkalmi játékosoknak és az általános számítógépfelhasználóknak, akik szeretnek egy kis pörgést belevinni a hétköznapokba. (x)

Elegáns, dizájnos megjelenésével, jól elkészített billentyűzetével, minőségi kijelzőjével és gyors processzorával összességében komoly értéket kínál. A hardcore játékosok azonban gyengének találhatják a grafikus teljesítményét. Alábbi cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, ezzel is segítséget nyújtva a termék vásárlásához.

A Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop a játékőrültek kedvence!

A gamer laptopok új dimenziója

Célszerű futtatni kedvenc játékainkat akadályok nélkül a tizedik generációs Intel processzorokkal, NVIDIA® GeForce® GTX videokártyával, a DDR4 memóriával, valamint az M.2 NVMe PCIe SSD belső tárhely opcióval. Ezt a laptopot használva ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a számítógépes játékok magas beállításon történő futtatása problémamentes legyen és így előnyre tehetünk szert azzal, hogy minden részletet jól ismerünk a gaming világában.

Páratlan látvány

A Lenovo laptop korrekt áron beszerezhető (körülbelül 310 ezer forintért kapható a népszerű online áruházakban) és elősegíti a győzelmet olyan kijelzőt alkalmazva, amely hozzájárul a reflexek gyorsaságához. A 15.6" FHD kijelzővel a játékélmény tiszta és akadozásmentessé válik. Mindemellett a HDMI 2.0 bemenetnek köszönhetően könnyen csatlakoztathatunk egy további monitort vagy TV-t az egyedülálló élmény fokozásához.

A győztes mindent visz

A laptop remek billentyűzetével még könnyebben a miénk lehet a megérdemelt győzelem, hiszen kifejezetten a gamerek számára fejlesztették ki, 1.5 mm gombtávolsággal a hatékonyabb irányíthatóság céljából. A kék háttérvilágítással pedig még a sötétben is jól elnavigálunk az izgalmas játék alatt.

Az üzemidő nem megy az élmény rovására

Mindig élvezhetjük a gaming biztosította szabadságot bárhol a hosszan tartó akkumulátor élettartamnak köszönhetően, amely a forradalmi Rapid Charge technológiával villámgyorsan újratölthető. Alig egy óra alatt a töltés már 80%-os lehet, a játék megszakítása nélkül.

A laptop egyéb specifikációi

A hang két 1,5 W-os sztereó hangszóróból jön, amelyek elég hangosak ahhoz, hogy televíziót és filmeket nézhessünk egy hatalmas helyiségben. Bár a hangminőség elfogadható, azonban, ha komolyan gondoljuk a játékot, mindenképpen szerezzünk be egy ehhez való headsetet, hogy egy pillanatra se zökkenjünk ki ebből a csodálatos illúzióból.

Az IdeaPad Gaming 3 Windows 10 Home 64 operációs rendszert futtat, és Intel i5-10300H processzorral, 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. Ez egy meglehetősen nagy teljesítményű alkatrészkészlet, és a laptop a napi számítástechnikai feladatokat maga végzi el, a több megnyitott lappal való böngészéstől kezdve a videók és zene streamelésén át a Microsoft Office-hoz hasonló szoftverek alkalmazásáig.

A portok főleg a bal oldalon helyezkednek el, ahol egy USB-A és egy USB-C port, egy HDMI 2.0 port, egy RJ45 Ethernet port, egy fejhallgató/mikrofon csatlakozó és egy Novo lyuk (tűlyuk) található a rendszer-helyreállításhoz, valamint egy tápellátásjelző. A jobb oldalon csak egy USB Type-A port látható.

Az IdeaPad Gaming 3 típussal a Lenovo egy gaming laptop létrehozását tűzte ki célul, megfizethető áron, és azt mondhatjuk, hogy nagyon jó munkát végeztek. Tény, hogy a grafikus chipje nem a legjobb, ami azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy néhány játékot az optimálisnál alacsonyabb képkockasebességgel kell játszani.

Döntés előtt…

Amennyiben a játék az igazi szenvedélyünk, valószínűleg jobban járunk, ha valami drágábbra spórolunk. De ha valaki munkahelyi eszközt vagy általános célú laptopot keres, aki szeret a közkedvelt online játékokkal játszani, akkor ez a készülék ideális választás. Hasonlóképpen, ha csak most ismerkedünk a gaming világgal, abban az esetben ilyen áron jobb laptopot sehol sem találunk a honi online shopokban.

Partner tartalom (x)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.