Megválasztják idén is az év gyógyszerészét, és a kedvenc patikánkra is lehet szavazni.

2010 óta minden évben a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége kezdeményezésére a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság segítő közreműködése mellett, a Roche Magyarország Kft. támogatásával kívánnak a gyógyszerészeknek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét.

Van kedvenc gyógyszertára? Ismét meghirdetik az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám díjakat

Illusztráció: 123rf.com

A kiírók olyan gyógyszerészt kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt. Figyelemmel a pályamunkák magas színvonalára, és a szakmai érdeklődésre a Bíráló Bizottság úgy döntött, hogy önálló, időtálló, nyomtatott gyűjteményes kiadvány formájában is meg kívánja jelentetni a díjazásban részesített gyógyszerészek szakmai tevékenységét, az eltelt időszak során keletkezett új tapasztalatok és eredmények aktualizálásával kiegészítve.

Már a kezdetekkor felmerült az igény, hogy a díjnak legyen egy lakossági ága is, így jött létre a Kedvenc Patikám díj, amely a lakossággal közvetlen kapcsolatban álló, azt kiszolgáló kollektíva munkáját ismeri el.

Így válik teljesé 2022-ben a program, melynek részei:

Év Gyógyszerésze szakmai díj

Kedvenc Patikám közönség díj

Év Gyógyszerésze (szakmai) Szeminárium

Értékek a gyógyszerészetben – Év Gyógyszerésze pályázati gyűjtemény

Szavazni az ÉvGyógyszerésze.hu oldalon lehet, ahol meg kell jelölni azt a gyógyszerészt, vagy patikát, akik a közönség szerint méltóak lehetnek az Év Gyógyszerésze vagy Kedvenc Patikám megtisztelő cím elnyerésére. A szavazatok beérkezésének határideje 2022. május 31.Van kedvenc gyógyszertára? Ismét meghirdetik az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám díjakat

A tavalyi díjátadó – Fotó: evgyogyszeresze.hu

A díjátadásra a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXXII. kongresszusán kerül sor.

Szakmai kérdésekben a szerkesztők (Dr. Mikola Bálint. és Dr. Samu Antal), valamint a bíráló Bizottság tagjai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A pályázatok és a kiadvány szerkesztésének technikai és adminisztratív lebonyolítását – mint eddig valamennyi szervező tevékenységet – most is a Nero Solution Kft. végzi.

Forrás: Evgyogyszeresze.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a Kelenvölgyi(Bazsalikom utcai) patika a legjobb! A tulajdonosnő kiváló gyógyszerész(de a személyzet is segítőkész, kedvesek)
Rockxy
"Van kedvenc gyógyszertára?"
van.
csipkebokor, fermentált káposzta és még vagy 100 hasonló
jesz
@Rockxy: milyen igazad van...ott a pont.
Emmersson71
Ismét egy fontos és objektív szavazás. Annyi értelme van, mint az Év Fája voksolás :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.