A kormány korábban is világossá tette, hogy nem tudja támogatni ebben a formában az orosz energiahordozókat érintő szankciókat, ezt Orbán Viktor miniszterelnök egyértelművé tette az Európai Bizottság elnökének írt csütörtöki levelében - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormány ugyanakkor tárgyalni akar az Európai Bizottsággal, és az átállás költségeinek megtérítését várja el az EU-tól.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne legyen kétséged Wazze, igen az alkotmányos költségeket akarják erről is bezsebelni! =))
RonaGyuri
a kettő együtt jól mutatja ártunk és qurmányunk Európával szembeni mentalitását: virítsák a lovét és fogják be a pofájukat! =))
Qqberci
Az "elmúlt 12 évben" minden baromságra szórták a pénzt, csak például a MOL fejlesztésére, a feldolgozhatóság diverzifikálására nem. A lakások szigetelésére, ami a gázfogyasztás csönnektését eredményezte volna, szintén nem. Lett viszont térkő, stadion, lówellness... És persze ezért az EU a hibás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.