ENNÉL EGYÉRTELMŰBB BIZONYÍTÉKRA NINCS IS SZÜKSÉG! Egyetlen hónap alatt 15 százalékkal drágult a tojás a hazai boltokban. Áprilisban már átlagosan 588 forintba került tíz darab tojás a KSH adatai szerint. Idén már nem lesznek olcsóbbak a kenyér, a hús és a tejtermékek sem, véli Raskó György agrárközgazdász, aki szerint 70-80 forintig emelkedhet a tojás darabonkénti ára - hangzott el az RTL Híradóban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mármint arra, hogy az árak és infláció vonatkozásában micsoda pofátlan paraszt-vakítás folyik ebben az országban. Na jó pár perccel korábban, hogy ez a cikk a képernyőmre került arra ébredtem a bekapcsolódó TV-ben az ÁK "szakértője" arról győzködte a nézőket, hogy a hazai infláció - mondjuk a piti voltára jellemző, hogy a hivatalosan beismert 8,9 helyett 8,6-ot tévesztett =)) - mennyivel kisebb, mint a halódó nyugaton.
Nos erre jött ez a cikk a maga meglepő állításával, mármint, hogy "Hamarosan 80 forint lehet egy tojás átlagára"!
Elsőre arra gondoltam, hogy kit érdekelnek a nagyker árak, de mindjárt az első mondatból kiderült: "Egyetlen hónap alatt 15 százalékkal drágult a tojás a hazai boltokban. ",
aztán meg arra, hogy nem tudnak számolni (a 6-al való osztás nem könnyű matek-feladvány a fírkászoknak), de aztán gyűtt az adú ász: "Áprilisban már átlagosan 588 forintba került tíz darab tojás a KSH adatai szerint."!
Az igazat megvallva nem tudom mennyi volt a hónap elején, előző hónap végén - ritkán veszek tojást - , de azt igen, hogy 10napja ez a majdnem 600Ft-os ár a legolcsóbb 6db-os ár volt!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy barátom írta meg: december elején már 490 volt a 6db-os olcsó ár! =))
Málna
@RonaGyuri: Ezt most miért is írtad, Gyuri bácsi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.