A NEMAKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE!!! =)) Az elmúlt hetekben az Európai Unió által tervezett orosz olajra kivetendő embargó miatt szakértők kritizálták a magyar kormányt és a Mol-csoportot is, mondván, hogy a finomítók átállítása másfajta alapanyagra nem jelent akkora kihívást. Miközben az olcsó orosz olaj ára jóval alacsonyabb a Brenténél, viszont a Mol szerint a váltás nem a profit, hanem az olaj fém- és nitrogénszenyezettsége, valamint a betáplálási csatornák fejlesztése miatt nehézkes.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mégha igaz is lenne, akkor is felmerül a gondatlan veszélyeztetés, mivel azt bizonyítaná, hogy évek óta elhanyagolták a diverzió lehetőségének figyelembevételét! =))
Maccska
@RonaGyuri: ja.két finomítót kellett volna fenntartani.
Maccska
player.hu/kult/capa-kiall-a-haztetobol

Mennyivel egyszerűbb!
A Líbia bombázása emlékművet átnevezték Ukrajna bombázása emlékműre és ennyi.
Gazella
@Maccska: ennyi baromságra amit írsz van külön alulnullszaldós agyú fitkászod aki leírja nrked papírra', h mit írj be a propira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.