Az Európai Bizottság ösztönözni akarja a tagállamokat abban, hogy megszüntessék az orosz nukleáris fűtőanyagtól való függőségüket, mivel 2027-ig leválasztanák az államszövetséget az orosz energiahordozókról. A REPowerEU program része, hogy nem orosz gyártmányú fűtőanyagot vásároljanak a tagállamok, így Magyarország is az atomerőművébe. Már egy cég jelezte is, hogy készen áll az üzemanyagcellák szállítására, de azért egy ilyen átállás soha nem zökkenőmentes.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a legnehezebb az illetékes NER-társaknak lemondani a könnyű pénzekről! =))
Macskaszem
Ehhez képest fideszék azzal etetik a birkákat, hogy azért kell Paks2, hogy megszabaduljunk az orosz energiafüggőségtől. Belegondol ebbe valaki, hogy mennyien elhiszik ezt a baromságot?
sgl
Most hallom energia témában a Spiriten Gyögyösi M.-t, a spermának van igazsága mert EU egyik legkitettebb energia függő MO a SZU-tól -sőt Paks2-vel még növelte is.
Aztán hozzáteszi de felelőssége is van, mert nem csökkentette 12 év alatt hanem növelte Pakssal.
...És a fasz nyilatkozó ezzel elárulja nincs képben és hülye a kommunikációhoz, mert nem említi, a geczi 2015-ben megigérte csökkenteni fogják a függőséget. HAZUDOTT!! Növelték! Ez kárt okoz az országnak: HAZAÁRULÁS!
Sőt 2010-előtt baszogatta Fletót a függőség miatt.
Tényleg ennyire kretének ezek, nem tudják sosem visszalapátolnia a szart a lóba.
Ki a hülye???
sgl
@Macskaszem: éS AZ ELLENZÉK hol van?? Pont most írtam: ha anyilatkoznak akkor sem bele a közepibe hanem csak masszírozzák a szart.
Ez a balfasz banda nem képes észrevenni hogyan kell hatékonyan kommunikálni, pár ütöős mondat, nem pedig ömlengés, és ideologizálás.
Brrrrrrrrrrr!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.