Van, ahol a vállalkozóvá válást segítő pályázatok pénzforrásai is elapadtak. Jó napot! Targoncavezetői képzés érdekelne. – Sajnos egyáltalán nincs semmilyen képzésünk mostanában. Úgy tudjuk, ebben az évben már nem is lesz…nincs rá pénz. – Akkor mit tegyek? – Talán érdeklődjön a jövő hónapban. Aztán havonta hívjon fel minket, mert ha mégis indul valami, azt azért harminc nappal korábban már tudni fogjuk.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Teljes az összhang

az alkotmány nélküli AB határozat után az illetékesek újabb trükkjére derült fény

A derék AB a minap úgy határozott, hogy a Karácsony féle népszavazás kérdései nem alkotmányosak. Az álláskeresési járadék ügyében a költségvetés érintettségére hivatkozva.

Mindeközben a neoszava.hu beszámolója szerint: „Az ország egyik legszegényebb megyéjében, Szabolcs-Szatmár-Beregben korábban EU-s támogatással indultak vállalkozóvá válást segítő pályázatok meg OKJ-s képzések, amelyek segítségével a munkanélkülivé vált emberek újra visszakerülhettek a munka világába, idén azonban a megyei kormányhivatal tájékoztatása szerint nem lesznek ilyen programok. Ráadásul forráshiányra hivatkozva nem írnak ki vállalkozóvá válást elősegítő pályázatot sem.”! =))
magyar1
Majd jönnek az ázsiai "szakemberek":) Olyan egyszerű lenne, meg kellene nézni az álláshirdetéseket milyen szakmákban keresnek sok embert és olyan tanfolyamokat indítani azoknak akik alkalmasak rá.
Voltak sok felesleges képzések amivel semmire nem mentek a munkanélküliek, legfeljebb addig kapták a segélyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.